Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

MLB:n kuumimmat syöttäjät - Top 5

MLB:n kuumimmat syöttäjät - Top 5

Keuchel, Bumgarner, Syndergaard, deGrom vai Greinke? No ei kukaan edellä mainituista! Katso ketkä ovat tällä hetkellä MLB:n tulikuumimmat pitcherit!

Top-6 lista olisi ollut huomattavasti helpompi tehdä, sillä Chicago White Soxin voittamaton Chris Sale ei mahtunut kyseiselle kivikovalle listalle. Päätös ei ollut helppo, mutta väkisin perusteltavissa kyllä. Lista ei ole virallinen ranking, vaan allekirjoittaneen oma näkemys. Mielipide on kuin persereikä, jokaisella meillä on sellainen. Kerro ihmeessä oma arviosi!

5. Jake Arrieta, Chicago Cubs

Arrieta olisi kirkkaasti listan kärjessä ilman edellisen startin haparointiaan. Arrietan syötöstä puuttui paras terävyys ja onkin mielenkiintoista nähdä kuinka miehen seuraava startti sujuu.

Jake Arrieta, Chicago Cubs

4. Steven Matz, New York Mets

Matz aloitti kauden antamalla 1.2 vuoroparin aikana kuusi hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua. Ensimmäisen startin farssin jälkeen Matz on ollut Metsin paras syöttäjä.

Steven Matz, New York Mets

3. Jose Quintana, Chicago White Sox

Quintana on viime kauden tavoin kärsinyt run supportin vähyydestä. Nyt mies on painanut syöttönsä semmoiseen vireeseen, että ei haittaa vaikka juoksutukea tuleekin vain 3.5 keskiarvolla. Quintana on voittanut kuudesta startistaan viisi, ERAn ollessa 1.38.

Jose Quintana, Chicago White Sox

2. Clayton Kershaw, Los Angeles Dodgers

Kershaw otti kauteen terävän lähdön syöttämällä heti ensimmäisessä startissa shut outin. Tämän jälkeen Kershawin esitykset heikkenivät peli peliltä ja pohjakosketus saavutettiin kotiottelussa Miami Marlinsia vastaan, missä Kershaw antoi seitsemän vuoroparin aikana seitsemän hittiä ja viisi juoksua, aiheuttaen samalla Kershawin kauden toistaiseksi ainoan tappion. Tämä toimi Kershawille hyvänä herätyksenä sillä seuraavista kolmesta ottelusta hänellä on vyöllään kolme voittoa ja 25 inningin aikana annettuja hittejä 14 ja ansaittuja juoksuja vain kaksi.

Clayton Kershaw, Los Angeles Dodgers

1. Drew Pomeranz, San Diego Padres

Kyllä, luit oikein. Drew Pomeranz on tällä hetkellä sarjan kuumin syöttäjä. Vaikka Pomeranz pelaa vuoropareja vähemmän, kuin kokeneemmat tähdet, niin tällä tahdilla hänelläkin on kohta edessään 8-9 IP ottelu. 27-vuotiaalta pitcheriltä ei mahdottomia odotettu, mutta huhtikuu sujui mieheltä varsin kelvollisesti, kun ensimmäisissä neljässä startissa hän antoi 22 vuoroparin aikana seitsemän ansaittua juoksua. Toukokuussa Pomeranz syttyi liekkeihin toden teolla. Kolmessa viimeisessä startissa takana on 18 vuoroparia, annettuja hittejä seitsemän ja vain yksi juoksu. Pomeranz on pitänyt vastustajat juoksutta jo 15 vuoroparia putkeen.

Drew Pomeranz, San Diego Padres

Twitter: @Squadra32

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert