Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Messi mursi naiselta käden!

Messi mursi naiselta käden

Lionel Messi mursi katsomossa istuneen naisen käden kesken Villareal-ottelun.

Barcelona pelasi viikonloppuna 2-2 tasapelin Villarealia vastaan Espanjan La Ligassa. Sarjakärki Barcelona oli jo 0-2 johdossa, mutta kotijoukkue Villareal nousi toisella puoliajalla tasoihin.

Ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun Lionel Messi pääsi yrittäämään hieman 16-alueen ulkopuolelta laukausta, sen mennessä hienokseen ylitse. Monesti yli menneet vedot yritetään katsomossa napata kiinni tai ainakin saada kosketus palloon. Näin teki myöss eräs laukauksen tielle osunut nainen, jolta murtui käsi Messin laukauksen seurauksena.

Nainen laittoi kätensä laukauksen eteen ja alkoi tämän jälkeen pidellä rannettaan. Hetken päästä nainen pyörtyi ilmeisesti ystävänsä syliin. Nainen hoiperteli istumapaikaltaan hoitohenkilökunnan luo, mutta mätkähti matkalla pyörtyneenä istumaan penkille.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 22. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert