Liikemies lupasi miljoonan vuodessa loppuelämän ajan - millä ehdolla?

Liikemies lupasi miljoonan vuodessa loppuelämän ajan - millä ehdolla?
Liikemies Warren Buffet lupasi jälleen huimia summia rahaa parhaille yliopistokoripalloa veikanneille työntekijöilleen!

Miljoona dollaria vuosittain loppuelämän ajan


NCAA March Madness eli Yhdysvaltojen yliopistokoripallon lopputurnaus alkaa jälleen maaliskuun lopussa. Tapahtuma on yksi suurimmista urheilutapahtumista maailmassa ja myös yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista. Turnauskaaviota yrittää veikata vuosittain kymmenet, ellei sadat miljoona ihmiset.

Tunnettu liikemies, Berkshire Hathawayn toimitusjohtaja Warren Buffet on jälleen tarjonnut huimia summia rahaa kaavioveikkausesta. Yrityksessä työskenteleville on avattu ilmainen kilpailu, missä jokainen voi käydä täyttämässä oman turnauskaavionsa ja veikata otteluiden voittajia. Jokin työntekijä voittaa varmasti $100 000 pääpalkinnon veikkaamalla eniten otteluita putkeen oikein ilman hutia.

Jos jokin työntekijöistä pystyy veikkaamaan oikein ensimmäisen kahden kierroksen kaikki ottelut, voittaa hän itselleen miljoona dollaria vuosittain koko loppuelämän ajan! Vuonna 2015 vain yksi pelaaja koko yhdysvalloissa tiedettiin saaneen kaikki pelit oikein ensimmäisen kahden päivän jälkeen. Todennäköisyys siis on todella pieni, mutta ilmaiseksi kilpailuksi työpaikalla varsin mukava.
Lyö itse vetoa yliopistokoripallosta!


Voit kokeilla myös itse lyödä vetoa NCAA yliopistokoripallosta. Lopputurnaus ja aikaisemmatkin pelit ovat suosittuja vedonlyöntikohteita myös Suomessa ja Euroopassa. Voit lukea mm. VB:n ohjeita yliopistokoripallon vedonlyöntiin kasiosaisesta artikkelistamme. Lue OSA 1 täältä ja OSA 2 täältä.

Monet suomalaisillekin tutut vedonlyöntisivustot tarjoavat kattavasti kertoimia NCAA:n koripallokohteisiin.

NordicBet - 50€ ilmaisveto
Pelaa nyt
Unibet - 100€ bonus
Pelaa nyt
Betsafe - 50€ ilmaisveto
Pelaa nyt