Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Luulitko nähneesi pahimman loukkaantumisen - et vielä!

Luulitko nähneesi pahimman loukkaantumisen - et vielä

Mike Wilson, freestyle-laskija. Hän lähes kuoli!

Ei herkimmille!

Mike Wilson on 29-vuotias freestyle-laskija, joka on käynyt kohtalaisen lähellä kuolemaa noin 9 vuotta sitten. Extreme-urheilu tunnetaan raakana lajina, missä koko ajan mennään kovempaa ja isommin hyppyreistä. Wilson otti tähän kaikkeen varaslähdön.

Mikä mies?

Mike Wilson on freestyle-hiihdon veteraaneja ja häntä voidaan pitää yhtenä lajin isoimmista nimistä, ainakin sen mukaan kuinka paljon hän on vienyt lajia eteenpäin. Hänellä on nimissään oma temppu, nimeltään Wilsonflip. Mies rikkoi rajoja, aivan kuin huomista ei olisi. Hän on syy miksi laji on kasvanut niin isoksi.

Wilsonilla murtui selkäranka kolmesta kohtaa, keuhkot menivät kasaan, molemmat kantapäät painuivat sisään, aivotärähdys, murtuneita raajoja ja murtuneita kylkiluita. Ei sattunut ei!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert