Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Luis Suarez sai jälleen pelikieltoa

Luis Suarez sai jälleen pelikieltoa

Luis Suarezille lätkäistiin pelikieltoa Copa Del Reyn ottelun tiimoilta.

Uruguaylainen Luis Suarez on saanut kahden ottelun pelikiellon, kuten kuvasta näkyy. Hän tuskin tuulettaa sitä samalla tavalla, mutta ansaittu se silti oli.

FC Barcelonan ja Espanyolin välisessä Copa Del Reyn ottelussa oli tunteet kuumina heti alkuvihellyksestä lähtien. Ottelussa jaettiin varoituksia oikein huolella ja Suarez provoisoi pelaajia kentällä jo ottelun aikana.Hän juoksi muun muassa tuulettamaan Messin maalia Espanyolin maalivahdin eteen. Suarez itse sai ottelussa ainoastaan keltaisen kortin.

Itse pelikielto johtuu siitä, että Suarez jäi pelaajatunnelissa odottamaan Espanyolin pelaajia ja provosoi heitä erilaisilla ei niin kauniilla sanoilla. Tuomari kirjoitti ottelun pöytäkirjaan tämän ja Espanjan jalkapalloliitto päätti kiellosta tänään. Suarez ei saa osallistua kahteen seuraavaan Copa Del Reyn otteluun.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert