Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Leicesterin puolustaja tekemässä historiaa!

Ritchie De Laet

Leicesterin puolustaja Ritchie De Laet on tekemässä harvinaista historiaa!

Mahdollisuus tuplamestaruuteen

Varsinaista jättiyllätystä tekevä Valioliigaseura Leicester on päättämässä tuhkimotarinaansa Valioliigan mestaruuteen tällä kaudella. Itse joukkueen tarina on uskomaton, mutta joukkueen sisältä löytyy vielä toinen uskomaton tarina, joka voi päättyä historiallisesti.

Leicesterin puolustaja, belgialainen Ritchie De Laet on harvinaisen tempun edessä. Hänellä on mahdollisuus kirjauttaa itselleen yhden kauden aikana sekä Valioliigan, että Championshipin mestaruus. De Laet on Championship-joukkueen Middlesboroughin pelaaja joka on ollut lainasopimuksella Leicesterissä jo yli 12 ottelun verran. Leicester on kulkemassa Valioliigan mestaruuteen ja myös Middlesborough on hyvin lähellä Championshipin voittoa.

Mahdollisuus tuplamestaruuteen

Middlesborough on tällä hetkellä Championshipin toisena, vain kolme pistettä sarjajohtaja Burnleytä jäljessä. Otteluita on jäljellä kuusi kappaletta, joten heillä on hyvä mahdollisuus vielä kiriä ohi. Jos Middlesborough onnistuisi voittamaan Championshipin, olisi De Laet jalkapallon historiassa ensimmäinen joka olisi moisen tempun pystynyt tekemään.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert