Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

LaSB porskuttaa väkevästi kohti Salibandyliigaa

LaSB porskuttaa väkevästi kohti Salibandyliigaa

Steelers kaatui Elenia-Areenalla toistamiseen. Salibandyliigan pudotuspelien yleisömäärät kalpenevat Divarin finaalien yleisömäärien rinnalla.

Lammin Salibandy otti hetki sitten päättyneessä pelissä toisen kiinnityksen Divarin mestaruuteen ja suoraan liiganousuun. Ottelu kulki vahvasti LaSB:in kirjoittaman käsikirjoituksen mukaan, eikä paikallisvastustaja, Steelers, tunnu löytävän aseita taitavaa ja taktisesti monipuolisempaa LaSB:ia vastaan. Ottelu päättyi lukemin 5-6, mutta todellisuudessa ottelu ei ollut aivan niin tiukka kuin numerot kertovat.

LaSB johti ottelua jo 3-6, kun peliä oli jäljellä enää vajaat neljä minuuttia. Steelers aloitti tämän jälkeen viimeisen kirinsä, mikä tuotti tulosta puoliminuuttia LaSB:n osuman jälkeen. Samassa ajassa LaSB:n Aki Syrjälä sai 2+10 minuutin rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä, minkä aikana Steelers kavensi tilanteeksi 5-6. Viimeiset puolitoistaminuuttia Steelers yritti tasoitusta ilman maalivahtia, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Ottelun tehokkaimmat pelaajat olivat Steelersin Iiro Nurminen (3+1) ja Nico Jonaeson (0+3). LaSB:n tehomiehet olivat ykkösketjun Roope Kainulainen (2+0) ja ensimmäisessä finaalissa 2+2 tehot viimeistellyt Tino Nivala, joka saalisti tänään teholukeman 1+1. Mainittakoon, että Kainulaisten veljeksistä jokainen (Roope, Rasmus, Justus ja Juuso) pääsivät toisessa finaalissa tehopisteille.

Kainulaiset


Kainulaiset vasemmalta oikealle: Roope, Rasmus, Juuso ja Justus. Kuva: Juha Tanhua / Etelä-Suomen Sanomat

5000 asukkaan Lammilla eletään vahvasti oman kylän joukkueen mukana. Tänään Elenia-Areenalla kirjattiin kauden suurin yleisömäärä Divarissa, 1584 katsojaa. Ensimmäisessä finaalissa katsojia oli hieman vajaa 1400. Mainittakoon, että Salibandyliigan pudotuspeleissä suurin yleisömäärä on ollut tähän mennessä TPS:n ja Happeen välisessä kamppailussa Marli Areenalla, missä katsojia oli 1035.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert