Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Inter Miami ja pudotuspelit - kausi uhkaa loppua kesken

messi taylor

Leo Messi on nostanut Inter Miamin huimaan kiitoon, mutta playoffsit ovat siltä vielä kaukana. Kuva: © Ricky Fitchett/ZUMA Press Wire (Alamy)

Ehtiikö Inter Miami vielä pudotuspeleihin?

Kun Leo Messi aloitti Inter Miamissa, joukkue oli koko MLS:n viimeinen. Messin kanssa Inter Miami ei ole vielä hävinnyt otteluakaan. Varsinaisia tasapelejäkin Messin kaudella Inter on pelannut vain yhden.

MLS 2023: Mestari (Kertoimet 12.9.)

FC CincinnatiKerroin 5,60
Inter MiamiKerroin 6,40
Los Angeles FCKerroin 8,00
Philadelphia UnionKerroin 10,40
Minnesota UnitedKerroin 52,00

Messistä huolimatta Inter Miamilla on kova työ päästä vielä MLS:n pudotuspeleihin. Liigassa pelataan 34 matsin runkosarja. Konferenssin ensimmäiset seitsemän pääsevät suoraan play offseihin, ja kasi- sekä ysipaikan joukkueet karsivat viimeisestä play offs -paikasta.

Inter Miami on nyt Itäisessä konferenssissa toiseksi viimeinen. Eroa ysipaikan DC Unitediin on kuusi pistettä, mutta Miamilla on kaksi matsia rästissä. Messi-putkella se olisi käytännössä tasoissa DC Unitedin kanssa.

Toisaalta Interin ja DC Unitedin välissä on joukkueita, joilla on enemmän pisteitä kuin Interillä ja vähemmän matseja pelattuna kuin DC Unitedilla. Jos kaikki voittaisivat jäljellä olevat ottelunsa, niin Charlotte olisi kolme pistettä Inter Miamia ja DC Unitedia edellä ja Chicago Fire yhden pisteen edellä. Kasipaikan Montreal on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Inter Miami, ja sillä on nyt pisteitä seitsemän enemmän. Inter tarvitsee siis muiden apuja päästäkseen vielä jatkopeleihin.

Viimeinen suora play offs -paikka on nyt Nashvillen. Se on jo 12 pisteen päässä Inter Miamista ja vain yhden matsin enemmän pelannut. Tuskin Inter sitä saa enää kiinni. Ottelut loppuvat kesken. Vetomarkkina tosin luottaa Inter Miamin menestykseen. Vai onko siinä vain mukana Messistä innostuneet runsaat vetolantit?

Ei vain Messi, myös Alba ja Busquets

Ei Inter Miamin menestys ole pelkästään Messin varassa. Messi oli viime kierroksen ottelussa Argentiinan maajoukkueen matkassa, mutta silti Inter voitti Kansas Cityn 3-2. Sergio Busquets ja Jordi Alba olivat pelissä mukana, ja hekin parantavat joukkuetta selvästi. Leonardo Campana teki ottelussa kaksi maalia.

Entä mikä sitten on tilanne Teemu Pukin Minnesota Unitedin kanssa?

Minnesota United on nyt Läntisessä konferenssissa seitsemäntenä eli kiinni viimeisessä suorassa play offs -paikassa. Takaa voidaan kyllä tulla vielä ohi. Ysipaikan Dallas on kolmen pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena.
Lännen konferenssi on tiukka. Kakkosena on Seattle Sounders. Se on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Minnesota ja pisteitä sillä on neljä enemmän, eli voittamalla rästimatsin Minnesota nousee pisteen päähän.

Minnesota peli sujuu. MLS:n tauon jälkeen se on pelannut viime matsia ilman häviötä. Teemu Pukkikin on taas saanut tehoja kohdalleen. Hän pelasi MLS- ja cupmatsit mukaan lukien kahdeksan ottelun maalittoman jakson, kunnes teki kassin kahdessa perättäisessä MLS-ottelussa ennen maajoukkuepelejä.

Anders
Kirjoittanut: Anders
Sports Expert
Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.