Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valencian David Pascual ja vuoden huonoin näyttelijäsuoritus

david pascual filmi

Valencian nuorten joukkueessa pelaava David Pascual esitteli näyttelijän lahjojaan ottelussa Celticin U19-joukkuetta vastaan. Tuomarille tämä suoritus meni täydestä, mutta lisäharjoittelu ei olisi silti pahitteeksi.

Rumia sukelluksia näkee aika-ajoin, mutta David Pascualin suoritus on törkein vähään aikaan. Tilanteessa Celticin pelaaja ei hipaissutkaan Pascualia, joka lentää näkymättömän voiman saattelemana nurmen pintaan. Parasta tapauksessa oli se, että tuomari osti suorituksen täysin ja antoi hänelle vapaapotkun.

Tilanteesta entistä dramaattisemman tekee se, että jos tuomari olisi huomannut filmauksen ja antanut pelin jatkua, niin Celticin pelaaja olisi ollut yksin läpi ja suurella todennäköisyydellä tehnyt maalin, mikä olisi vienyt Celticin UEFA Youth Leaguen kahdeksan parhaan joukkoon.
Celtic Parkilla pelattu ottelu eteni lopulta 1-1 tilanteessa rangaistuspotkukilpailuun, missä Valencia oli lopulta tarkempi.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert