Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Buffon ilmoitti uransa lopettamisesta

buffon

Yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapallomaalivahdeista, italialainen Gianluigi Buffon on ilmoittanut lopettavansa uransa 2018 MM-kisojen jälkeen.

Vuonna 2006 jalkapallon maailmanmestaruuden Italian joukkueessa voittanut Gianluigi Buffon on ilmoittanut lopettavansa uransa vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen. Buffon kommentoi, että jos hän pystyy vielä kerran puskemaan itsensä Italian MM-joukkueeseen, tulee hän lopettamaan jalkapallouransa niiden kisojen jälkeen.

"I will try to make the next World Cup and then it may be time to close the door. It will almost certainly be at the end of the 2018 World Cup." Buffon kommentoi päätöstään.

Pian 38-vuotta täyttävä Buffon on urallaan maailmanmestaruuden lisäksi voittanut kuusi Serie A:n mestaruutta ja mennyt kahdesti Mestarien liigan finaaliin. Buffon on edustanut Italian pääsarjassa Juventusta vuodesta 2001 lähtien. Ennen Juventusta hän pelasi Parman paidassa kuusi vuotta. Hänen ammattilaisuransa alkoi jo 17-vuotiaana Parmassa vuonna 1995.

Serie A mestaruudet

Juventus 2002
Juventus 2003
Juventus 2012
Juventus 2013
Juventus 2014
Juventus 2015

Buffonin uran tähtihetkiä

Tästä fiilistelemään Buffonin uran huikeimpia torjuntoja!

Mikä on sinun parhain muistosi Buffonin uralta? Kommentoi alle!

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert