Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Meidän palvelumme

Meidän palvelumme

Veikkausbonukset tarjoaa bonuksien ja vinkkien lisäksi pelaajille myös mainioita työvälineitä vedonlyöntiin ja tapahtumiin. Vedonlyöntikalenteri, push-viestit ja viikoittainen uutiskirje. Tilaamalla nämä kaikki itsellesi täysin ilmaiseksi, olet jo liikkeellä ilman varaslähtöä, kun muut nykivät vielä telineissään!

Uutiskirje

Tilaamalla viikoittaisen uutiskirjeemme pysyt kärryillä seuraavan viikon isoimmista tapahtumista ja vedonlyönnin uutisista. Saat myös kätevästi sähköpostiisi tuoreimmat tarjoukset betsimaailman parhaimmistolta ja voit tsekata mitä kampanjoita juuri nyt on olemassa lukuisilla vedonlyöntisivustoilta, jotka luonnollisesti löydät myös meidän sivuiltamme. Tulossa myös uniikkeja tarjouksia ja kilpailuja vedonlyöntiin, ethän halua missata?

Tämä kaikki tietenkin täysin ilmaiseksi suorana sähköpostiisi spämmiä lähettämättä. Tilaa uutiskirje ja pysyt kärryillä vedonlyönnin kuumimmista tapahtumista ja herkullisimmista tarjouksista ja kertoimista.

Uutiskirjeen voi peruuttaa koska tahansa linkkiä painamalla.

Push-viestit

Seuraat sitten urheilumaailmaa ja vedonlyöntiä kännykällä, tabletilla tai omalta pöytäkoneelta, voit saada meidän lähettämiä muistutuksia eli push-viestejä. Näitäkin lähetämme korkeintaan 0-2 kappaletta päivässä, tärkeimmistä ja mielenkiintoisimmista tapahtumista. Linkin takaa löydät aina perustellut vihjeet otteluun tai tapahtumaan tai uunituoreen tarjouksen vetomaailman huipulta tiettyyn kohteeseen tai kampanjaan. Palvelu on ilmainen.

Viestien saannin voi peruuttaa nopeasti ja helposti.

Vedonlyönti podcast: Vinkkicast

Vedonlyonti.com julkaisee läpi vuoden omaa vedonlyöntiin keskittynyttä podcastia nimeltään Vinkkicast. Vinkkicastissa perataan urheiluvuoden suurimmat tapahtumat sekä nostetaan viikoittain parhaita tärppejä muun muassa jalkapallon Valioliiga ja Mestarien liiga kierroksille. Voit kuunnella alta kaksi tuoreinta Vinkkicastin jaksoa, kaikki podcastin jaksot löytyvät muun muassa Spotify sekä Anchor-palveluista.

Vedonlyöntikalenteri

Veikkausbonukset on aloittanut tänä vuonna oman Stanza -Vedonlyöntikalenterin käytön. Toistaiseksi olemme tarjonneet kattavat kalenteripalvelut Formula 1 kaudelta, Jääkiekon MM-kisoista ja luonnollisesti Jalkapallon EM-kisoissa. Kalenterimerkinnästä löydät pelitapahtumat ja niiden ajat. Näpäyttämällä tapahtumaa pääset tutustumaan ottelukohtaiseen lisäsisältöön.

Haluatko ladata kalentereita omaan kalenteriisi? Se toimii Google, Outlook ja Exchange alustoilla. Tulemme jatkossa laajentamaan kalenterivalikoimaamme entisestään, joten pysy kuulolla ja nappaa kalenterit haltuusi jo nyt! Päätät itse mitä kalentereita lataat ja miten pitkään.

Tilaa alta jalkapallon EM-kisat kisakalenteri!
Muut ajankohtaiset urheilukalenterit löydät täältä

Urheilutapahtumat 2021-22

Talviurheilu 2021
Maailmancupit

28.11.2020 - 21.3.2021Ampumahiihdon Maailmancup
27.11.2020 - 21.3.2021Hiihdon Maailmancup
23.2.2021 - 7.3.2021Hiihdon MM-kisat 2021