Jalkapallo live stream

Tiedätkö mistä näkee jalkapallo-ottelut netissä edullisesti tai jopa ilmaiseksi vuonna 2022? Tältä sivulta löydät ohjeet VPN:n käyttöön ja ilmaisiin urheilulähetyksiin jalkapallofanin näkökulmasta.
Jalkapallon ilmaiset live stream -lähetykset ovat vähentyneet viime aikoina, mutta vielä löytyy keinoja katsoa jalkapalloa netissä. Vedonlyöntisivustojen ilmaiset lähetykset ovat loppuneet lähes kokonaan, joten paras tapa vuonna 2022 on edullisen VPN:n käyttö. Sen avulla voit katsoa laillisesti ulkomaisten TV-yhtiöiden ilmaislähetyksiä, joita et muuten voisi Suomessa katsoa.

Mikä on VPN ja miten se toimii urheilun katselussa?


VPN eli Virtual Private Network on työkalu, jonka avulla voit muuttaa virtuaalisen sijaintisi. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka sijaitsisit fyysisesti Suomessa, voit itse päättää maan, jossa näytät sijaitsevan toiselle osapuolelle netissä.

Miten tämä liittyy urheiluun? Monissa maissa urheilua näkyy ilmaiseksi TV:ssä ja mediayhtiöiden nettipalveluissa ilmaiseksi enemmän kuin Suomessa. VPN:n avulla voit muuttaa sijaintisi tähän maahan, siirtyä palvelun sivustolle ja alkaa katsoa urheilua. Ilman VPN:ää tämä ei onnistu, koska monesti käytössä on ns. geoblokki, jonka avulla suomalaiset on rajattu tietyn palvelun ulkopuolelle.

VPN auttaa myös suojaamaan yhteyttä ja nettiselausta sekä sen avulla voi avata käyttöön esimerkiksi Netflixissä laajemman USA-valikoiman. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Aivan kaikkia otteluita et näe edes VPN:n avulla, mutta yllättävän paljon saat näkymään ja mikä parasta, täysin laillisesti. Luonnollisesti tiettyjä ominaisuuksia, kuten suomenkielistä selostusta, et saa VPN:n avulla.

VB:n suosittelema VPN-palvelu on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus!

Tutustu tästä!

Jalkapallo streamit: Katso jalkapalloa ilmaiseksi netissä VPN:n avulla


Alla esittelemme parhaat tavat katsoa jalkapalloa netissä ilman kalliita kanava- tai suoratoistopaketteja. Tarvitset vain muutaman euron kuussa maksavan VPN:n, jonka avulla saat pääsyn kaikkiin alla mainittuihin palveluihin – ensimmäiset kolme kuukautta ovat ilmaisia! Itse katselu on sen jälkeen ilmaista, mutta joihinkin palveluihin saatat tarvita tunnukset.

Mestarien liiga live stream


Mestarien liigaa on mahdollista katsella ilmaiseksi netissä. Esimerkiksi venäjänkielinen MatchTV ja itävaltalainen ServusTV lähettävät Chämppäreitä ilmaiseksi omissa live stream -palveluissaan. Päivitämme tähän artikkeliin, kun tiedämme lisää kauden 2022-23 Mestarien liiga live streameistä ja aikatauluista.

Eurooppa-liiga live stream


Eurooppa-liigaa on mahdollista katsella ilmaiseksi pääosin samoilta kanavilta kuin Mestarien liigaa VPN:n avulla. Päivitämme tähän artikkeliin, kun tiedämme lisää kauden 2022-23 Eurooppa-liigan live streameistä ja aikatauluista.

La Liga live stream


Espanjan pääsarjan pelit näkee helposti VPN:n avulla joko MatchTV:stä tai Ison-Britannian TVPlayer / Freesports -palvelusta. Päivitämme tähän artikkeliin tarkemmat ohjeet lähempänä seuraavaa kautta 2022-23.

Bundesliiga live stream


Bundesliigan pelejä pääsee katsomaan useiden saksalaiskanavien nettipalveluista, kun käyttää VPN-yhteyttä. Päivitämme tähän artikkeliin tarkemmat ohjeet lähempänä seuraavaa kautta 2022-23.

Jalkapallon MM 2022 live stream


Jalkapallon MM-kisat 2022 näkyvät Suomessa ilmaiseksi televisiossa Ylen ja MTV:n ainutlaatuisen yhteistyön myötä. Yle näyttää kisojen avausottelun ja finaalin sekä 40 muuta ottelua, MTV 22 ottelua. Ylen näyttämät matsit näkyvät myös suorana Yle Areenassa, sen sijaan MTV:n pelit näkyvät vain televisiossa ja tulevat jälkilähetyksenä Yle Areenaan.

Jos haluat katsoa kisoja ulkomailta, voit vaihtaa VPN:n avulla sijainniksesi Suomen ja katsoa ottelut Yle Areenasta. Jos olet ulkomailla tai sinulla ei ole televisiota ja haluat nähdä MTV:n ottelut suorana, tässäkin VPN auttaa. Päivitämme tähän artikkeliin lähempänä kisoja, kuinka näet MM ottelut ilmaiseksi netissä.

Valioliiga live stream


Valioliiga on jalkapallosarjojen joukossa poikkeus, sillä sitä et pääse helposti näkemään VPN:n avulla ilmaiseksi netissä kaudella 2022-23. Yhdelläkään kanavalla ei ole oikeuksia näyttää otteluita suorana netissä kalliiden oikeuksien takia, vaan tarvitset Viaplayn Valioliiga-otteluiden katsomiseen.

Jalkapallo streamit: Maksulliset suoratoistopalvelut


VPN:n lisäksi jalkapalloa voi luonnollisesti katsoa kaupallisten suoratoistopalveluiden kautta, jolloin saat käyttöösi koko pakettiin kuuluvan ohjelmatarjonnan ja useimmiten suomenkielisen selostuksen. Esittelemme palvelut lyhyesti alla.

Viaplay


Elisa Viihde Viaplay Total on todennäköisesti suomalaisen jalkapallofanin ykköspaketti. Sen avulla näet Valioliigan, Eurooppa-liigan, Konferenssiliigan, Bundesliigan ja 2. Bundesliigan sekä EFL Cupin ja FA Cupin ottelut. Paketin hinta on melko suolaiset 39,99 euroa kuukaudessa. Lisäksi hintaan kuuluvat Viaplayn sarjat ja elokuvat.

C More


C More Sportin kautta puolestaan näkyvät Mestarien liigan, La Ligan ja Kansojen liigan ottelut sekä 21 matsia jalkapallon MM-kisoista ja EM- ja MM-karsinnat. Hinta on 29,95 euroa kuukaudessa, mutta eri liittymien asiakkaille voi löytyä etuhintoja.

Ruutu


Edellä mainittuja edullisempi paketti on Ruutu+ Urheilu, joka on kotimaisen jalkapallon koti. Ruudun kautta näet muun muassa Veikkausliigan, Kansallisen liigan ja Suomen Cupin ottelut hintaan 9,95 € kuukaudessa.