Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Jääkiekon MM-kisat 2023 live stream

Jääkiekon MM-kisat 2023 live stream

Mistä näkee jääkiekon mm-kisat 2023? Katso Jääkiekon MM-kisat 2023 ottelut suorina lähetyksinä netissä! Lue kaikki tiedot MM-kisojen televisioinnista ja live streameistä.

Mistä voin katsoa MM jääkiekkoa?

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet ovat vuonna 2023 toistaiseksi viimeistä vuotta MTV:llä. C More -palvelun kanssa se on pääkanavasi jääkiekon MM-kisojen katsomiseen.

Kaikki Suomen ottelut näkyvät ilmaiseksi MTV3-kanavalta tai Subilta. Lisäksi tärkeimmät pudotuspelit tulevat ilmaiseksi televisiosta. Suomen otteluiden aikataulu:

Pe 12.5. klo 16.20 Suomi - USA
La 13.5. klo 20.20 Saksa - Suomi
Ma 15.5. klo 20.20 Suomi - Ruotsi
Ke 17.5. klo 20.20 Suomi - Ranska
Pe 19.5. klo 16.20 Unkari - Suomi
La 20.5. klo 16.20 Itävalta - Suomi
Ti 23.5. klo 20.20 Suomi - Tanska

Ilmaiskanavalla Suomen otteluiden pääselostaja on Mika Saukkonen.

Jos olet Suomen ulkopuolella tai haluat katsoa kaikkien maiden kaikki yhteensä 64 ottelua, sinulla on seuraavat vaihtoehdot.

MobileBet

MobileBetin kautta pääset katsomaan kaikki jääkiekon MM-ottelut ilmaiseksi! Sinulla on oltava pelitililläsi rahaa. Alta voit liittyä mukaan ja lunastaa samalla tervetulobonuksen. Voit myös kirjautua olemassa olevalle tilillesi.

Näet ottelut siirtymällä vedonlyöntiaulan ylälaidassa kohtaan "Kaikki streamit".

VPN & YouTube

Kustannustehokkain tapa nähdä Jääkiekon MM live stream on kaikille tuttu YouTube. IIHF lähettää kaikki jääkiekon MM ottelut ilmaiseksi omalla kanavallaan YouTubessa levittääkseen lajin suosiota. Ongelma on siinä, että Suomi on geoblokattu ulkopuolelle, koska täällä lajin suosio on jo valmiiksi huipussaan, ja ihmisten halutaan ostavan mieluummin kallis C More -paketti.

Jos haussa on kuitenkin kanavapaketin sijaan ilmainen Jääkiekon MM-kisat 2023 live stream, tämän voi helposti kiertää VPN:n avulla. VPN eli Virtual Private Network mahdollistaa oman "virtuaalisijaintisi" vaihtamisen. Vain sekunneissa voit valita maan, jossa sivusto luulee sinun olevan. VPN:n saa tietokoneelle ja puhelimeen. Palveluita on useita, ja ne maksavat vain taskurahoja kanavapaketteihin nähden. Sen avulla mm jääkiekko live käynnistyy lähes ilmaiseksi, vain muutaman euron hinnalla - ja täysin laillisesti! Näet VPN:n avulla myös muun muassa lukuisia NHL-otteluita, Mestarien liigaa, La Ligaa ja paljon muuta! Palvelun avulla aukeaa myös huomattavasti laajempi Netflixin US valikoima.

VL suosittelee tunnettua ExpressVPN-palvelua, joka on luotettava ja edullinen tapa nähdä ottelut. Klikkaa linkkiä, niin saat kauttamme huipputarjouksen: 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus!

C More Sport

Yleisin tapa katsoa jääkiekon MM-kisat kokonaisuudessaan on C More Sport -kanavapaketti, jonka hinta on 29,95 € kuukaudessa. Näet ottelut hyvällä kuvanlaadulla Antero Mertarannan selostuksella. Jos haluat nauttia myös elokuvista, sarjoista ja muusta viihteestä, valintasi on C More Total+, joka maksaa 37,95 € kuukaudessa.

Suomessa MM-kisojen Suomen ottelut voi katsoa suoraan televisiosta MTV 3 kanavalta ja C More -palvelusta. Jääkiekon MM kisat 2023 näkyy suoratoistopalvelussa, jossa ne maksavat 29,95€ kuukaudessa C Moren kautta. Vaihtoehtona on mm jääkiekko live stream. Valitettavasti vedonlyöntisivustojen kautta ei tänä vuonna ole saatavilla live streamejä. Voit kuitenkin katsoa ottelut puoli-ilmaiseksi YouTuben kautta VPN:n avulla.

Vedonlyöntiyhtiöiden live streamit

Aiempina vuosina kisoja on näytetty joidenkin isojen vedonlyöntiyhtiöiden livestream-palveluista. Käytössä on ollut ainoastaan mobiiliresoluutio, mutta kisojen kaikki ottelut on joka tapauksessa päässyt näkemään täysin ilmaiseksi. Vuonna 2023 vedonlyöntisivustot eivät valitettavasti näytä kisoja.

Suomen otteluiden katsojaluvut korkealla tasolla

Leijonien ottelut ovat yksiä vuoden suosituimmista TV-lähetyksistä Suomessa. Vuoden 2022 kultafinaalin tavoittavuus oli peräti 3,03 miljoonaa. Tavoittavuus tarkoittaa sitä, kuinka moni katsoo ottelua vähintään kolmen minuutin ajan. Keskimäärin ottelua katsoi 2,35 miljoonaa katsojaa.

Kaikkien aikojen katsotuin jääkiekko-ottelu Suomessa oli MM-finaali 2019. Tuolloin katsojamäärä oli 2,54 miljoonaa ja tavoittavuus 3,14 miljoonaa.

Jääkiekon MM-kisat televisionti

Jääkiekon televisiontioikeudet Suomessa on MTV:llä nyt viimeistä vuotta. Discoveryllä puolestaan on televisiointioikeudet muista Suomen jääkiekkomaajoukkueiden otteluista muun muassa talviolympialaisissa, U20 MM-kisoissa ja naisten MM-kisoissa.

Ensi vuodesta alkaen MM-kisojen televisiointi siirtyy Viaplaylle. Myös tuolloin näet Suomen ottelut ilmaiseksi televisiosta.

Parhaat sivustot jääkiekon MM-kisojen veikkaamiseen

Jääkiekon MM 2023 kiinnostaa myös vedonlyönnillisesti. Kurkkaa alta parhaat sivut kisojen veikkaamiseen ja hyödynnä bonukset, joiden avulla saat veikattua pienemmällä riskillä tai jopa kokonaan ilman riskiä.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
2
200% bonus 200€ asti
3
10€ ilmaisveto

Jääkiekon MM2023 TV - Usein kysytyt kysymykset / FAQ

1. Mistä näkee jääkiekon MM-kisat 2023?

Kaikki Suomen ottelut näytetään MTV3- tai Sub-kanavilla ilmaiseksi samoin kuin tärkeimmät pudotuspeliottelut. Kaikki ottelut on mahdollista nähdä maksullisen C More -palvelun kautta tai VPN:n avulla lähes ilmaiseksi.

2. Mistä näkyy MM-finaali 2023?

MM-finaali näkyy MTV3-kanavalta, C More -palvelusta ja YouTubesta.

3. Paljonko maksaa C More tilaus?

C More Sport -palvelu maksaa 29,95 € kuukaudessa. Jos haluat nauttia myös elokuvista, sarjoista ja muusta viihteestä, valintasi on C More Total+, joka maksaa 37,95 € kuukaudessa.

5. Kuka selostaa Suomen pelit?

Ilmaiskanavilla pääselostajana toimii Mika Saukkonen ja maksukanavalla Antero Mertaranta. Tyypillisesti muutama Suomen peli on myös ilmaiskanavalla Mertarannan selostama.