Vakiovihje: Vakio 1 lauantaina 11.11.2023

Lauantain Vakio 1-kierroksen kohteet koostuvat totuttuun tapaan brittifutiksesta! Peliaika päättyy perinteisesti lauantaina klo 16.58 | 11.11.2023 | 16.58
Kohde sulkeutuu: 11.11.2023 16:58

1. Arsenal - Burnley


Vakio-kierroksen avauskohteessa ei suosikista ole epäselvyyttä. Mikel Artetan luotsaama Arsenal on massiivinen suosikki, emmekä millään jaksa uskoa isäntien menettävän pisteitä kotonaan Burnleyä vastaan. Vieraat ovat sarjassa viimeistä edellisenä, eikä joukkueen materiaali ole millään tasolla verrattavissa kotijoukkueeseen. Tässä ottelussa ei tarvitse merkkejä kuluttaa, Arsenal on kotonaan omaa luokkaansa ja tulee hakemaan itselleen kolme pistettä tästä ottelusta

Tulos: 12. Manchester U - Luton


Vaikka ManU:sta ei koskaan tiedä millainen esitys sieltä tulee pöytään, niin tässä ottelussa Lutonia vastaan ei tarvitse todellakaan esittää parastaan. ManU on materiaaliltaan ja formiltaan Lutonia edellä selvästi, eikä tule kotonaan Old Traffordilla pisteitä menettämään. Luton lukeutuu yhteen sarjan heikoimmista joukkueista, eikä tule pisteitä saamaan, isännät varmaksi.

Tulos: 13. Crystal P - Everton


Crystal Palacen ja Evertonin välinen kohtaaminen on kiharainen, isännät ovat sarjataulukossa useamman pykälän vieraita edellä, mutta Everton on joukkueista paremmassa formissa. Everton on pelannut nyt kolme viimeisintä otteluaan ilman tappioita, kun taas isännät katkaisivat voitottomien otteluiden putkensa edellisellä sarjakierroksella. Pelaajan kannalta kyseessä on hankala ottelu, joka on ihan rehellisesti täysin kolikonheittoa. Kulutammekin tähän hankalaan tapaukseen merkkejä isolla kädellä ja pelaamme kohteen läpi, eli kaikki merkit lapulle.

Tulos: 1X24. Bournemouth - Newcastle


Bournemouth on kotonaan Newcastlea vastaan altavastaaja. Isännät ovat sarjassa putoajan paikalla ja kaipaavat kipeästi pisteitä, Bournemouth on edellisestä kolmesta sarjamatsistaan hävinneet kaksi ja voittaneet yhden. Newcastle on samassa ajassa voittaneet kaksi ja pelanneet kertaalleen tasan, eli formietu on vierailla. Newcastlella on myös materiaalietu tässä matsissa ja vaikka eurokiireet vieraita hieman häiritsevätkin, on Newcastle meidän kirjoissamme silti yksi kierroksen varmimmista joukkueista, varma vierasvoitto lapulle.

Tulos: 25. Southampton - West Bromwich


Championshipin avauskohde Southamptonin ja WBA:n välillä on kiharainen taisto. Joukkueet ovat sarjataulukossa perätysten sijoilla neljä ja viisi, eikä myöskään formeista löydy suuria eroavaisuuksia suuntaan tai toiseen. Tämä ottelu on niin ympäripyöreä, että mielestämme järkevin veto tähän on pelata peliprosentteja vastaan. Southampton on kotonaan peliprosenteissa 45% suosikki, mutta näin tasaisessa taistossa me pelaamme sitä vastaan, eli ohipelaus isännistä ja merkit tasurille ja vierasvoitolle.

Tulos: X26. Middlesbrough - Leicester


Championshipin keskikastissa majaileva Middlesbrough saa vieraakseen sarjan kärkipaikalla majailevan Leicesterin. Middlesbrough on vaikean alkukauden jälkeen tehnyt tasaista nousua sarjataulukossa, eikä piste-eroa nousukarsijan paikkaan ole kuin neljä pistettä. Leicester koki edellisellä kierroksella kauden toisen tappionsa kun se hävisi Leedsille numeroin 1-0. Vieraat tulevatkin otteluun varmasti ärsytettyinä ja Marcus Forssin edustama kotijoukkue joutuu tässä matsissa sijaiskärsijäksi. Vieraiden perustaso on isäntiä parempi ja ärsyyntyneenä tuskin päästävät kotijoukkuetta pistekantaan, pelaammekin vieraat varmaksi.

Tulos: 27. Leeds - Plymouth


Glen Kamaran edustama Leeds on suosikki kotonaan Plymouthia vastaan. Leeds nappasi edelliseltä kierrokselta massiivisen voiton kun se kaatoi sarjakärki Leicesterin numeroin 0-1, tässä matsissa isännät hakevat itselleen kolmatta perättäistä voittoa. Plymouth sen sijaan on valunut sarjassa sijalle 19, piste-eroa putoamisviivaan on kuitenkin vielä turvallisen tuntuiset viisi pistettä. Leeds on kotonaan suosikki, emmekä mekään näe syytä miksi tässä ottelussa pitäisi merkkejä kuluttaa, nousuvireinen Leeds lähtee varmaksi.

Tulos: 18. Ipswich - Swansea


Championshipissä toisena keikkuvalla Ipswichillä on oiva tilaisuus jatkaa lentoaan kun vieraaksi saapuu ailahtelevaisesti pelaava Swansea. Suoran nousijan paikkaa tiukasti hallussaan pitävä kotijoukkue on ottelussa suosikki, vierailija Swansean otteet nimittäin kaipaavat kipeästi tasaisuutta ja vaikka joukkue onkin pelannut kaksi viimeisintä matsiaan ilman tappiota, on se silti selvä altavastaaja. Ipswich nousee meidän kirjoissamme varmaksi kotijoukkueeksi tällä kierroksella, sen verran kovassa hurmiossa joukkue vetää kautta läpi.

Tulos: 19. Hull - Huddersfield


Yhdeksäntenä sarjassa oleva Hull saa vieraakseen juuri putoamisviivan yläpuolella keikkuvan Huddersfieldin. Isännät tulevat matsiin kohtalaisen hyvässä vireessä, sillä kolmesta edellisestä ottelustaan isännät ovat voittaneet kaksi. Huddersfield sen sijaan on samassa ajassa saanut napattua itselleen vain yhden vaivaisen tasuripisteen, joten ennakkosuosikin viitta on selvästi isännillä. Hull on formiltaan ja materiaaliltaan vieraita selvästi edellä, emmekä usko vieraiden pystyvän isäntiä haastamaan, kotijoukkue varmaksi.

Tulos: 110. QPR - Bristol C


Sarjassa viimeistä edellisenä oleva QPR saa vieraakseen keskikastissa olevan Bristol Cityn. QPR on tukalassa tilanteessa, sarjasijoitus on heikko ja esitykset vielä heikompia. Edellisestä kolmesta ottelustaan isännät ovat saaneet plakkariinsa vain yhden pisteen, kun taas vieraat samassa ajassa ovat voittaneet kertaalleen ja hävinneet kahdesti. Bristol City saakin tässä matsissa oivan tilaisuuden kerryyttää pistepussiaan, sillä emme millään usko isäntien ottelua voittavan. Vieraiden voitto lähtee lapulle, mutta tässä kohteessa kuitenkin varmistelemme hieman ja pelaamme vierasvoiton lisäksi myös tasapelin lapulle.

Tulos: X211. Coventry - Stoke


Pari pykälää putoamisviivan yläpuolella oleva Coventry saa vieraakseen keskikastin alapuolella majaansa pitävän Stoken. Coventryn formi on karmea, sillä joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä peliään, kun taas samassa ajassa vieraat ovat voittaneet kolme matsia ja pelanneet kertaalleen tasan, on ennakkosuosikin asema Stokella ansaittu. Lähtökohtiin nähden onkin hieman outoa se, että Coventryä on pelattu ottelussa vieraita enemmän, mutta tämä kelpaa meille. Pelaamme alipelatun Stoken rohkeasti varmaksi lapullemme.

Tulos: 212. Sheffield W - Millwall


sarjajumbona oleva Sheffield W saa häntäpään taistossa vieraakseen sijalla 18 olevan Millwallin. Ottelun on todella kiharainen ja vaikea pelattavaksi, sillä sen verran heikkoa on kummankin joukkueen tekeminen. Isännät ovat viidestä viimeisimmästä ottelustaan voittaneet yhden, kun taas vieraat eivät ole tässä ajassa juhlineet voittoa kertaakaan. Pelaajan kannalta vaikea kohde onkin hyvä tilaisuus kuluttaa säästöön jääneitä merkkejä, kun me pelaamme tämän kohteen läpi ja laitamme kaikki mahdolliset merkit peleille.

Tulos: 1X213. Cardiff C - Norwich


Nousukarsintaviivaa kutitteleva Cardiff saa vieraakseen heikossa vireessä olevan Norwichin. Cardiffin vire matsiin tultaessa on oiva, joukkue on kolmesta edellsisestä matsistaan voittanut kaksi ja pelannut kertaalleen tasan. Norwich sen sijaan on pelannut kuusi viimeisintä otteluaan ilman voittoja, eikä tasapelejäkään tähän ajanjaksoon mahdu kuin yksi. Cardiffilla on ottelussa etu vireessä ja myöskin kotietu, uskomme näiden riittävän antamaan isännille sen verran hyvät lähtökohdat tähän otteluun, että uskallamme kivuttomasti pelata kotijoukkueen varmaksi lapullemme.

Tulos: 1
Vakio 1 11.11.2023 koko kierros:


1: 1
2: 1
3: 1X2
4: 2
5: X2
6: 2
7: 1
8: 1
9: 1
10: X2
11: 2
12: 1X2
13: 1

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto