Valioliiga: Brentford - West Ham

La 4.11. | klo 17:00 | Valioliiga | BRENTFORD - WEST HAM

Kohde sulkeutuu: 04.11.2023 17:00


Valioliigan lauantai-alkuillassa nähdään Lontoon paikallistaisto!


Valioliigassa nähdään lauantaina Lontoon derby, kun Brentford isännöi Gtech Community Stadiumilla West Hamia. Isot pisteet on pelissä, sillä kaksikon välissä eroa on vain yksi piste. Joukkueet ovat pitkälti suorittaneetkin syksyllä odotusten mukaan, kun ylemmässä keskikastissa majaillaan peräkanaa.Brentfordille on kuitenkin näistä kahdesta joukkueesta nostettava erityisesti hattua. Ivan Toneyn pelikielto enteili todella vaikeaa syksyä, kun siirtomarkkinoilla ei Neil Maupayta kummoisempaa hyökkääjää hankittu, mutta Bryan Mbeumo ja Yoane Wissa ovat nostaneet omia osakkeitaan selkeästi. Viime viikonlopulle osui viimeisin komea työnäyte, kun Chelsea kellistettiin 0-2-luvuin Stamford Bridgellä.

Toneyn lisäksi lauantaina jatkavat sivussa Rico Henry, Kevin Schade, Josh Dasilva, Mikkel Damsgaard ja Keane Lewis-Potter. Shandon Baptiste palaa pian tositoimiin, mutta lauantaina ei vielä voi grenadalaisen varaan laskea kovin paljoa. Näillä näkymin Thomas Frank turvautuu 3-5-2-formaatioon, jossa Wissa ja Mbeumo jatkavat luotettuna parivaljakkona yläkerrassa.West Hamilla on alla keskiviikolta ottelu Arsenalia vastaan EFL Cupissa ja tuosta pelistä tulikin komea 3-1-voitto kotiviheriöllä. Juuri Brentford oli Arsenalin edellinen uhri tässä kilpailussa. West Hamilla jatkuu ensi viikolla myös eurorupeama, joten pelejä on nyt David Moyesin suojateilla reilusti ja kokoonpanoa on tuuletettava sen mukaan. Valioliigassa nyt on kuitenkin ykköspaukut joka tapauksessa, joten vieraat ovat lauantaina pitkälti ykköskokoonpanolla kehissä.

Hammersilla ei ole näillä näkymin ainuttakaan loukkaantumispoissaoloa, mutta Lucas Paquetán ja Édson Álvarezin pelikiellot tuntuvat. Tomás Soucek tulee todennäköisesti James Ward-Prowsen kaveriksi keskikentän pohjalle ja näppärän osuman Arsenalin verkkoon iskenyttä Mohammed Kudusia voi kutsua avauksen paikka brassin tilalla.

Brentford-kertoimissa on ilmaa!Pelillisesti on todettava Brentfordin olleen toistaiseksi tällä sesongilla vierastaan parempi. West Hamilla on hieman hankalampi rasitustilanne, joten päälle kakkosen Bees-kertoimet riittävät kyllä hyvin peleille. Odotettavasti West Ham ottaa tässä aika lailla puolustuksen kautta, kun päästä päähän juoksemiseen ei oikein rahkeet riitä.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Brentford @2.12

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

2.12

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.12

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
BonusBet - Lue arvostelu

2.12

BonusBet - Vinhaa veikkaamista Pay N Play -tyyliin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.08

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo