Liiga: HIFK - JYP

Ke 15.11.2023 | 18:30 | Liiga | HIFK - JYP

Kohde sulkeutuu: 15.11.2023 18:30Liiga palaa maajoukkuetauolta ja Nordiksella ottavat yhteen HIFK ja JYP keskiviikkona kello 18:30.

HIFK palaa tauolta voitto allaan


Ville Peltosen luotsaama HIFK on tällä hetkellä Liigassa kolmantena kerättyään 19 pelistä 35 pistettä maalisuhteella 54-42. Kärkikaksikko Tappara (44) ja Ilves (41) ovat karanneet yhdeksän ja kuuden pisteen päähän stadilaisista. Edellinen on pelannut yhden ja jälkimmäinen kaksi peliä Peltosen suojatteja enemmän. HIFK:n lähituntumassa neljäntenä oleva Kärpät (34) läähättää niskaan vain pisteen perässä yhtä monta peliä pelanneena.

HIFK on voittanut kaikkiaan 12 peliä, niistä yhdeksän varsinaisella peliajalla. Tappioita on kertynyt seitsemän kappaletta, niistä varsinaisella peliajalla neljä.

HIFK kävi kaatamassa juuri ennen maajoukkuetaukoa KooKoon 1-0 (1-0, 0-0, 0-0) Lumon Areenassa. Voittomaalin viimeisteli avauserässä Leijonien paidassa Karjala Cupissa yhtenä stadilaisten kolmesta pelaajasta pelannut Juha Jääskä. Maalista syöttöpisteet rohmusivat Jori Lehterä ja Iiro Pakarinen. KooKoon veskari Oskari Setänen torjui 24/25 kiekkoa. Vain yhdeksällä torjunnalla selvinnyt Niko Hovinen torjui kauden toisen nollapelinsä pelattuaan vasta kuudetta kertaa HIFK:n maalinsuulla tällä kaudella.

HIFK kohtaa vielä tällä viikolla SaiPan Kisapuistossa perjantaina sekä Tapparan Nordiksella lauantaina.
JYP lähti tauolle tappio niskassaan


Karjala Cupin Leijonien avauspelin Sveitsiä vastaan alla liiton aateloiman leijonan Jukka Rautakorven luotsaama JYP on tällä hetkellä Liigassa upeasti viidentenä kerättyään 18 pelistä 31 pistettä maalisuhteella 57-50. Lähituntumassa vaanii tasapisteissä perässä kuudentena neljä peliä keskisuomalaisia enemmän pelannut Lukko (31). Edellä puolestaan hajuraon päässä ovat kolmantena HIFK (35) ja neljäntenä Kärpät (34) neljän ja kolmen pisteen päässä. Tamperelainen kärkikaksikko Tappara (44) ja Ilves (41) ovat sen sijaan harpanneet jo 10-13 pisteen päähän keskisuomalaisista.

JYPin neljän pelin mittainen voittoputki katkesi juuri ennen maajoukkuetaukoa, kun pahasti alavireisen kauden ennakko-odotuksiin nähden pelannut Pelicans kävi ryöstämässä yllätysvoiton 4-1 (3-1, 0-0, 1-0) LähiTapiola Areenasta.
Niklas Virtasen kolmannella peliminuutilla iskemästä kauden avausosumasta JYP vielä toipui, kun Karjala Cupissa Leijonia toisena JYP-pelaajana edustanut Liigan pistepörssin kärkinimi Jerry Turkulainen tasoitti isännille kauden yhdeksännellä liigamaalillaan joitakin minuutteja myöhemmin. Sen sijaan Michal Jordanin ja Konsta Hirvosen erän jälkimmäisellä puoliskolla tekemät maalit olivat lopulta JYPille liikaa. Päätöserässä vielä Hirvonen sinetöi illan toisella maalillaan ja kolmannella tehopisteellään loppulukemat 4-1:ään Virtasen ja Filip Kralin syötöistä.

JYP kohtaa vielä tällä viikolla Jukurit kotiluolassaan LähiTapiola Areenassa jälkimmäisessä B2B-pelissä heti torstaina.
Maalimäärät pysyvät kohtuullisina?


Tauolta palaamisen jälkeiset ensimmäiset pelit ovat yleensä poikkeuksetta hankalia pähkinöitä purtavaksi monestakin syystä johtuen. Kolme edellistä kohtaamista vienyt JYP on lisäksi ollut jo pidempään HIFK:lle varsinainen takiainen takalistossa lyötyään stadilaiset peräti kuudesti seitsemässä edellisessä yhteenotossa. Silti tästä pelistä ei ole syytä lähteä soittelen sotaan betsiä vetämään voittajasta juuri tuosta tauosta johtuen. Varovaiset kohtuulliset maalimäärät saattavat osoittautua kullanarvoisiksi peli-ideoiksi, sillä molemmista joukkueista joukkuepelaaminen voi olla hakusessa johtuen avainpelaajien maajoukkue-edustuksista.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min) @2.36

Huti
XLBet - Lue arvostelu

2.36

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.3

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä