La Liga: Barcelona - Osasuna

Ke 31.1. | klo 20:00 | La Liga | BARCELONA - OSASUNA

Kohde sulkeutuu: 31.01.2024 20:00


Xavi iski uutiset pöytään - vieläkö Barcelona herää taistelemaan?


Kauden päätteeksi valmentajaa vaihtava Barcelona kohtaa seuraavaksi La Ligassa Osasunan kotipelissä. Edellinen kamppailu Villarrealin isäntänä päättyi jälleen täyskatastrofiin, minkä seurauksena Xavi päätti pakkaavansa kimpsut, kunhan pelit keväällä taukoavat. Osasuna kaadettiin muutama viikko Espanjan Supercupissa 2-0 ja tuolloin esitys oli kohtalaisen hyvä. Keskiviikkona nähdään, miten Xavi-uutiset vaikuttavat Blaugranan otteisiin.La Ligassa Barçan juna taisi jo mennä, sillä matkaa kärjessä keikkuviin Real Madridiin ja Gironaan on jo aivan liikaa. Maaliodottamaluvut hämäävät Barcelonan tapauksessa reilusti, sillä paikkoja kyllä luodaan, mutta niitä viimeistellään heikosti. Isompi ongelma on kuitenkin heikosti organisoitu puolustuspää ja kelvoton torjuntatyöskentely. Psykologisella puolella on varmuudella myös vielä tekemistä.

Barcelonan ongelmaksi on noussut nyt myös loukkaantumissuma. Avauksen miehiä on sivussa nyt ainakin viisi, kun Marc-André Ter Stegen, Gavi, João Félix, Raphinha, Alejandro Balde, Íñigo Martínez, Sergi Roberto sekä Marcos Alonso ovat sairastuvalla. João Cancelo tulee vasemmaksi pakiksi ja hyökkäyskolmikossa Ferran Torres, Robert Lewandowski ja Lamine Yamal ovat selkeä avaava kolmikko. Vítor Roquen mahdollisuudet minuuteille alkavat vähitellen myös kohentua.


Jagoba Arrasaten luotsaama Osasuna ei ole La Ligan vaarallisimpia joukkueita hyökkäyspäässä, mikä ei varmuudella Xavin suojatteja haittaa. Los Rojillos pelasi viimeksi sunnuntaina, joten pientä rasitustakin pääsee Osasunalle kertymään, mistä Barcelona voi hyötyä. Tällä kaudella Osasuna on ollut tukevasti keskikastissa ja putoamisviivaan on reilusti matkaa.

Chimy Ávila ja Rubén Peña eivät ole vierasjoukkueelta pelikykyisiä. Erityisesti Ávilan puuttuminen haittaa, sillä kyseessä on Osasunan selkeästi taitavin ja käänteentekevin hyökkäysase. Aimar Oroz sen sijaan on kuntoutunut kokoonpanoon.

Osasunallekin luvassa mahdollisuuksia!Barçan edellinen nollapeli oli juuri Osasunaa vastaan muutama viikko sitten, mutta tuolloinkin Los Rojillosilla oli paikkoja, joista olisi voinut hyvin rokottaa. Näistä lähtökohdista maistuukin lapulle molempien maalinteko, sillä Barcelona nykykunnossaan sallii oikeastaan pelissä kuin pelissä vastustajalleen tontteja. Viikonlopun kierroksellahan omissa kolisi peräti viidesti.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Molemmat tekevät maalin @1.95

Huti
Fastbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.92

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.92

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.92

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo