Mestis: IPK - Kiekko-Espoo

La 10.02.2024 | 17.00 | Mestis | IPK - KIEKKO-ESPOO

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 17:00


IPK jatkaa komeaa marssiaan!


IPK tulee matsiin sarjataulukon piikkipaikalta, eikä välitöntä uhkaa ole. Takana tuleva Ketterä on jäänyt jo useamman pisteen päähän ja tähän kun lisätään se fakta, että IPK on pelannut merkittävästi otteluita Ketterää vähemmän, niin vaikea on nähdä IPK:n runkosarjavoitolle isompia uhkakuvia. Varsinkin joukkueen puolustuspelaaminen on ollut mallikasta, sillä 38 ottelussa päästetyt 96 maalia on sarjassa vähiten.

Edellisen pelinsä IPK pelasi keskiviikkona, kun se kotikentällään kohtasi Imatran Ketterän. Imatralaiset vieraat olivat ottelussa etevämpiä ja veivät täyden pistepotin mukaansa numeroin 3-4. Iisalmelaisten ykköspistemiehenä ottelussa hääräsi hyökkääjä Samuel Timonen, joka merkkautti matsissa tehot 0+2.Kiekko-Espoolla käynnissä rankka vierasreissu!


Vierailija Kiekko-Espoo tulee otteluun sarjan kolmannelta sijalta, 40 ottelua on tuottanut joukkueelle 75 pistettä ja piste-eroa johtavaan IPK:hon on kymmenen pistettä. Rasitusetu ottelussa on kotijoukkueella, Kiekko-Espoo pelaa toisena iltana perättäin, eilen se pelasi Kajaanissa Hokin vierana. Tämä ei voi olla näkymättä tämän illan ottelussa.

Eilen joukkue nappasi itselleen täyden kolme pistettä, kun se kaatoi vieraskentällä Hokin numeroin 0-3. Kiekko-Espoon sankarina ottelussa hääräsivät kaksi maalia tehnyt hyökkääjä Arttu Tuomaala, sekä maalinsuulla nollapelin pelannut Jani Lampinen.

Luotto isännissä.


Vaikka IPK:n kerroin onkin matalahko, on 1.70:n pintaan oleva kerroin vielä pelattavissa. IPK on osoittanut olevansa sarjan ylivoimaisesti paras joukkue ja se pääsee tähän matsiin myös levänneenä. Kiekko-Espoon eilinen peli ja vierasreissu ei voi olla näkymättä otteissa ja uskommekin vieraiden olevan vaikeuksissa tässä matsissa. Me pelaamme lapullemme levänneen kotijoukkueen suoran voiton.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: IPK @1.71

Osuma
Fastbet - Lue arvostelu

1.71

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.68

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.68

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys