Championship: Leeds - Preston

Su 21.1.2024 | 14:00 | Championship | LEEDS - PRESTON

Kohde sulkeutuu: 21.01.2024 14:00


Kamara ensi kaudella Valioliigassa?Leedsin on hyvin kiinni Valioliigan nousukarsinnoissa, ja jos oikein hyvin käy, niin ensi kaudella Valioliigassa on taas suomalaispelaaja. Glen Kamara on Leedsin keskikentällä vakiokasvo.
Leeds on nyt Championshipin sarjanelonen 51 pisteellä, kun karsintapaikkaa jahtaava Hull on yhdeksän pistettä perässä.

Leeds on voittanut kaksi viimeistä matsiaan. Viimeksi se voitti Cardiffin vieraissa 3-0, ja se matsi oli Leedsin näytöstä Cardiffilla ei ollut oikein mitään jakoa matsissa. Ottelun xG-laskut laitettiin Leedsille peräti 0.33 – 3.54. Eli kummassakin päässä kenttää Leeds dominoi täysin. Cardiff ei kotikentälläänkään saanut Leedsin maalia kohti ainuttakaan kutia.
Ennen Cardiff-voittoa Leeds oli voittanut kotonaan Birminghamin myös 3-0. Se matsi oli tasaisempi, xG:t laskettiin Leedsille 1.36 – 0.77. Laukaukset se kyllä voitti peräti 18 – 7 ja maalia kohti menneet 8-1, mutta aivan loistaville paikoille se ei erityisen montaa kertaa päässyt. Selvää hallintaa kuitenkin.

Preston on sarjassa sijalla 13, ja sillä olisi matkaa nousukarsintoihin vain viisi pistettä, kun kuutospaikan Coventry ei ole vielä sen kauempana. Preston voitti viime kierroksella Bristol Cityn 2-0, ja siinä Preston oli selvästi parempi. XG:t tuossa matsissa Prestonille 1.85 – 0.85. Ennen tätä matsia Preston hävisi Sunderlandille 0-2. Siinä matsissa olisi voinut käydä toisinkin, xG:t olivat kummallakin vaisunlaisesti melkein tasan 0.47 – 0.55.

Leeds liian suuri suosikki


Leedsin manageri Daniel Farke tuonee kentälle aivan saman avauksen kuin viime kierroksellakin. Liam Cooper on parantumassa nivusvaivasta, mutta silti Ethan Ampadu pitänee paikkansa puolustuksen keskustassa ja Ilia Gruev keskikentän keskellä. Valioliigassakin ajoittain mainiosti pelannut kärki Patrick Bamford pelannee avauksessa. Hän on nyt tehnyt kolmessa perättäisessä matsissa maalin.

Prestonin Will Keane teki Bristol Cityä vastaan kaksi maalia, ja hän pelannee taas avauksessa. Mads Frokjaer-Jensenkin voisi tulla avaukseen. Emil Riis on pahan polvivamman jälkeen taas pelikunnossa, mutta tuskin vielä avauksessa.

Vetopuolella Leeds on liian suuri suosikki. Kertoimet ovat noin 1.30 – 5.70 – 10.00, eikä Championshipin nelosen ja sijalla 12 olevan välillä ole näin paljon. Toki Leeds on iso seura ja hakemassa taas nousua, kun Preston on pikkuseura, tuomittu Championshipiin, mutta ei kentällä ole sen verran eri meininki ollut. Leeds on kunnossa, mutta hyvin on Prestonkin pelannut viime matsit.


Ehkä eroa on tehty siitä, että Preston on hävinnyt kolme edellistä vierasottelua ja Leeds voittanut kaksi viimeistä kotimatsia yhteismaalein 7-0, mutta taitaa tässä silti olla suuren seuran painoa kertoimissa. Otetaan varovaisella panoksella Preston +1.5, kerroin on noin 1.90.Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Preston+1.5 @1.96

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.96

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.9

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan