Bundesliiga: Stuttgart - RB Leipzig

La 27.1. | klo 16:30 | Bundesliiga | STUTTGART - RB LEIPZIG

Kohde sulkeutuu: 27.01.2024 16:30


Bundesliigan kolmonen ja nelonen vastakkain lauantaina!


Stuttgart saa vieraaksi Mercedes-Benz-Arenalle lauantaina RB Leipzigin. Joukkueita erottaa Bundesliigan sarjataulukossa yksi ainoa piste ja kilpailu Mestarien liigan paikoista käy tulikuumana, joten panosten puolestakin todella mielenkiintoista matsia on syytä odottaa! Stuttgart on hieman viime aikoina osoittanut hiipumisen merkkejä, joten viekö vierasjoukkue tällä kertaa pidemmän korren?Sebastian Hoenessin luotsaama kotijoukkue on aloittanut vuotensa kahdella vieraspelillä ja niin Bochumia kuin Mönchengladbachiakin vastaan tuli noutaja. Joulukuussa Mersukaupungin ylpeys hävisi selkein luvuin myös Bayern Münchenille, joten mestaruudesta ei vaikuta olevan kuitenkaan mitään palaa taistella.

Vaikeuksia Stuttgartille tuo tammikuulle luonnollisesti Afrikan mestaruusturnaus ja Aasian Cup. Joukkueen ykköstykki Serhou Guirassy on selkeästi isoin menetys, mutta myös Jeong Woo-yeong, Silas sekä Hiroki Ito ovat maajoukkueitaan edustamassa. Lilian Egloff ja Nikolas Nartey ovat kuntoutuksessa ja Atakan Karazor kärsii pelikieltoa keskikentältä.


Vuosi 2024 ei ole käynnistynyt kaksisissa merkeissä RB Leipziginkään leirissä, sillä Stuttgartin tavoin vuoden kaksi ensimmäistä peliä hävittiin – vieläpä kotona! Vastassa oli Frankfurt sekä Leverkusen eli vastustajat olivat toki sarjan kovemmasta päästä. Frankfurtia vastaan paikkoja riitti jopa 3-4 osumaan, joten peiliin voi Marco Rosen ryhmä katsella. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että tonteista on alettava vähitellen rokottamaan, sillä moista tasoitusta ei enää ole varaa antaa kilpailijoille.

Tärkeitä pelaajia puuttuu lauantaina myös vierailta, sillä Xavi Simons kärsii pelikieltoa, Amadou Haidara on AFCONissa ja Willi Orbániakaan ei vielä todennäköisesti olla riskeeraamassa. Timo Werner matkusti talven siirtoikkunassa Tottenhamiin, eikä miehen panosta ole vielä ainakaan siirtomarkkinoilla päästy korvaamaan.

Leipzigin suosikkiasema markkinoilla on kyseenalainen!Leipzig on ottelupäivän aattona markkinoilla suosikkina ja tästä sopii kyllä olla hieman eri mieltä. Stuttgartin avainpelaajien poissaolot on ehdottomasti syytä tiedostaa, mutta eivät nämä kuitenkaan niin paljon vaakakupissa paina, että ilman Simonsia pelaava Leipzig kuuluisi tässä olla vieraskentällä ennakkosuosikki.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Stuttgart +0 @2.01

Osuma
Fastbet - Lue arvostelu

2.01

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.01

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.01

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.01

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.00

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo