Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Yliopistojoukkue loi Bel Airin Prinssin uudelleen!

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Yliopistojoukkue loi Bel Airin Prinssin uudelleen!

Yliopistojoukkue Wisconsin Badgers hauskuuttaa katsojiaan "Moesch Madness" videosarjallaan!

Moesch Madness

USA:n yliopistoliigassa pelataan tällä hetkellä legendaarista March Madness-lopputurnausta. Wisconsin Badgers on hallitseva mestari ja on edennyt jälleen Sweet Sixteen-vaiheeseen eli 16-parhaan joukkoon. Joukkue voitti viime ottelun aivan uskomattomalla viime sekunnin korilla, jota onkin koripallon ystävät saaneet internetissä ihastella useaan otteeseen.

Joukkueen menestyksestä innostuneena kaksi joukkueen vaihtopelaajaa ovat onnistuneet tekemään toistaan hauskempia videoita, mitä he ovat kuvanneet koko turnauksen ajan. Moesch Madness-videosarjassa kaverukset ovat tällä kertaa luoneet mielettömän hienosti Will Smithin tunnetun komediasarjan Bel Airin Prinssin tunnelmat. Vaatetus on kuin suoraan 90-luvun alusta ja sanoituksetkin pojat ovat luoneet sarjan tunnariin hienosti turnaushengen mukaisesti!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert