Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Uruguayn Primera Divisionan mainos pannaan - parodioi Mestarien liigaa

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Uruguayn Primera Divisionan mainos pannaan - parodioi Mestarien liigaa

Uruguaylainen TV-kanava, TCC, päätti markkinoida Uruguayn Primera Divisionan alkamista huvittavalla Mestarien liiga parodialla. Uruguayn jalkapalloliitto ei mainoksesta juurikaan ilahtunut.

Uruguayn jalkapalloliitossa meni chivitot väärään kurkkuun, kun paikallinen TV-kanava, TCC, julkaisi mainoksensa Primera Divisionan alkamisesta. Mainoksessa parodioidaan hauskasti Mestarien liigaa ja samalla paljastuu karulla tavalla lajin olosuhteet Uruguayssa, joka on pienestä koostaan ja vähäisestä väkimäärästään huolimatta, erittäin menestynyt jalkapallomaa.

Vaikka Uruguay on täynnä taitavia jalkapalloilijoita, niin videolta tämä ei käy ilmi, vaan päinvastoin. Videolle on kasattu lähinnä pahimpia sähläyksiä dramaattisen musiikin soidessa.

Vailla huumorintajua olevat jalkapalloliitton edustajat eivät pitäneet mainosta järin hauskana vaan se joutui nopeasti pannaan, koska se mustamaalaa lajin julkisivua. Onneksi elämme sosiaalisen median aikakautta, joten tämäkin mainos jäi elämään internetin syövereihin.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert