Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

TPS yllätti Happeen maalivahdin lipsahduksesta huolimatta - VIDEO

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
TPS yllätti Happeen maalivahdin lipsahduksesta huolimatta - VIDEO

Pyry Luukkonen oli rankkareille venyneen ottelun sankari torjumalla kaikki Happeen rankkariyritykset. Hienosta pelistä huolimatta yksi melkoinen imaisukin tuoreelta maajoukkuemaalivahdilta nähtiin.

TPS aloitti puolivälierät Happeeta vastaan kierroksen suurimmalla yllätyksellä voittamalla Happeen Jyväskylässä. TPS johti ottelua toisessa erässä numeroin 3-5, kun turkulaisten maalissa pelanneelle Pyry Luukkoselle sattui harvinainen virhe. Luukkonen ei saanut omasta pelaajasta kimmonnutta pomppupalloa kiinni, vaan pallo lipsahti miehen sormien välistä, kuin saippuapala ja painui maaliin.

Luukkosen hörppäykseen johtava tilanne videolla ajassa 5:30.

Luukkosen virhe meinasi koitua kalliiksi, kun Happee sai maalista lisää virtaa ja punnersi pelin toiselle erätauolle mentäessä tasoihin ja heti kolmannen erän alussa kotijoukkueen Petri Kauko (2+3) siirsi hirvilauman johtoon. Ottelu eteni kuitenkin jatkoajalle, kun TPS:n Eero Jalo sai hattutemppunsa täyteen tasoittamalla pelin 6-6:een.

Jatkoaika oli tarkkaa pelaamista puolin ja toisin, mistä kertoo maalivahtien torjunnatkin, joita kertyi yhteensä neljä. Koomisen maalin Happeelle antanut Luukkonen nousi rankkareissa turkulaisten sankariksi torjumalla Happeen kaikki viisi yritystä. TPS:n viimeinen laukoja, Waltter Mahlberg sen sijaan osui ja näin TPS siirtyi ottelusarjassa 1-0 johtoon.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran jo tänään Turun Marli Areenassa kello 18:30.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert