Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA Slam Dunk tieteen näkökulmasta

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
NBA Slam Dunk tieteen näkökulmasta

NBA:n All Star viikonloppuna käytiin jälleen perinteinen donkkikilpailu Slam Dunk 2016! Zach Lavine vei voiton toisena vuotena peräkkäin. Katsastetaan hieman kahta parasta donkkia tieteen näkökulmasta.

ESPN julkaisi mielenkiintoisen katsauksen vuoden 2016 Slam Dunk-kilpailuun tieteen näkökulmasta. Kaikenkaikkiaan tämän vuoden All Star viikonlopun donkkikisa oli aivan mieletön show! Viihdearvolta ja suorituksiltaan tapahtuma oli kaikkien aikojen paras Slam Dunk-kisa. Katsotaan mitä kaksi parasta donkkia piti tieteen näkökulmasta sisällään.

Zach Lavinen voittodonkki

Zach Lavinen donkkeja on tutkittu tarkoin ja hänen pomppuvoimansa on mitattu olevan jopa 20% voimakkaampi kuin esimerkiksi Lebron Jamesin. Kenties liigan kovimmalla pompulla Lavine pystyi donkkaamaan kisan voittodonkin, joka näkyy videolla. Lavine hyppäsi vapaaheittoviivalta asti vieden pallon jalkojen välistä.

Lavinen hyppy kantoi yli neljä ja puoli metriä ilmassa, joka on noin henkilöauton mitta. Lavine oli ilmassa 0,89 sekunnin ajan. Michael Jordan donkkasi vuonna 1988 legendaarisen donkkinsa vapaaheittoviivalta, jolloin hän vietti ilmassa 0,92 sekuntia. Lavinen donkki erosi kuitenkin sillä ,että hän vei vielä pallon jalkojensa välistä. Tämä tekee suorituksesta aivan mielettömän.

Aaron Gordon - donkki maskotin yli

Kilpailun jälkeen on kiistelty,olisiko tämä Aaron Gordonin donkki ollut jopa voiton arvoinen. Gordon oli donkkinsa aikana ilmassa jopa pitempään kuin Jordan hänen pitkässä donkissaa. Gordon vietti ilmassa 0,97 sekuntia, vaikka hän hyppäsi lähinnä ylöspäin, eikä niinkään pituutta.

Gordon hyppäsi aivan mielettömän korkealle. Tarkalleen hän ylsi jopa 234cm korkeuteen, jolla olisi voittanut pronssia korkeushypyssä 2012 olympialaisissa!!

Kumpi donkki sinun mielestäsi olisi ansainnut voiton?

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert