Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Rugby ITM Cup: Uskomaton pelastus puolustajalta

Rugby ITM Cup: Uskomaton pelastus puolustajalta

Uuden-Seelannin Rugby Union-liiga ITM Cup alkoi torstaina 13.8 yhdellä ottelulla. Ottelussa nähtiin uskomaton pelastus maaliviivalta!

Uuden-Seelannin ITM Cup rugbyliiga starttasi torstaina ottelulla Southland vs Auckland. 63 peliminuutin kohdalla, pelin ollessa tilanteessa 23-16, nähtiin yksi rugbyhistorian uskomattomimmista pelastuksista aivan maaliviivalta!

Auckland pääsi juoksemaan pitkän hyökkäyksen kentän puolesta välistä saakka ja vaihdosta sisään tullut Lolagi Visinia pääsi aivan maaliviivalle asti. Rugbyssa saa 5 pistettä yhdestä trysta(maalista), kun painaa pallon maahan try-alueella. Visinia oli juuri painamassa pallon maahan, kun Southlandin nr. 22 James Schrader liukui maata pitkin tilanteeseen ja nappasi pallon syliinsä juuri viime hetkellä.

Auckland kuitenkin onnistui tryn teossa kaksi minuuttia myöhemmin. Peli päättyi lopulta tasan 23-23. Schraderin pelastus on kuitenkin yksi rugbyhistorian hienoimmista! Katso alta video tilanteesta:

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert