Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Näkökulma - Real Madrid maailman surkein seurajohto

Näkökulma - Real Madrid maailman surkein seurajohto

Real Madrid vaihtoi jälleen valmentajaa, ei jumalauta pyysivät vielä Guardiolaa ennen Zidanea.

Kaaos Madridissa

Madrid on espanjalais-toimittajan mukaan ottanut viikko ennen Zidanen pestaamista yhteyttä Pep Guardiolaan ja pyytänyt häntä valmentajan paikalle. Viha joukkueiden Real Madrid ja FC Barcelona välillä on niin suuri, että Pep jos olisi suostunut diiliin, häntä olisi kohdannut todennäköisesti sama kohtalo kuin Kennedyllä. Kataloniasta kotoisin oleva Guardiola kuitenkin vastasi pyyntöihin tyylikkäästi ”En koe pystyväni auttamaan joukkuetta millään tapaa” ja muistutti olevansa Kataloniasta.

Real Madrid vaihtaa valmentajaa kuin sukkia, mutta onko se loppujen lopuksi syy joukkueen ailahtelevaisuuteen? Kyllä on, mutta syy ei ole valmentajissa, vaan siinä etteivät he ole saaneet riittävästi aikaa. Joukkueen pääporras tulisi erottaa, ja Perez luonnollisesti ensimmäisenä. Joukkue on täynnä supertähtiä, mutta kokonaiskuva pelistä ei ikinä toteudu. Murskavoittoja, nyhjäämistappioita ja sen sellaista, mutta pelin kokonaiskuvaa ei saada FC Barcelonan kaltaiseksi. Valmentajat ja pelaajat ovat maailmanluokkaa, mutta seuranjohto on maailman surkeinta.

Miksi Real, miksi?

Real Madridin organisaation suurimpia epäonnistumisia oli Iker Casillaksen, seuraikonin pihalle savustaminen. Legenda, kenelle taputettiin jopa vieraspeleissä joutui lähtemään joukkueesta täysin yksin ja hän piti pressitilaisuutensa jopa yksin. Millainen organisaatio tämä on? Joukkue ja pelaajat ovat uskomattoman hienoja ja lahjakkaita, mutta seurajohto voisi muuttaa Kööpenhaminaan ja hakea Ruotsin kansalaisuutta.

Seurajoukkueen johdon toimintaa kuvaa myös hyvin heidän diskaaminen Copa Del Reystä, koska peluuttivat pelikelvotonta pelaajaa. Tämä oli todella huolimatonta miljoonaseuralta, eikö joukkue ole osannut palkata yhtään perus-matematiikan osaajaa, vai ovatko kaikki vain puutarhoja hoitavia meksikolaisia? Tällä hetkellä Madridin kuningasta voidaan pitää erittäin surkeasti organisoituna seurana. Tehkää jotain herranjumala, edes pelaajien takia. He haluavat voittaa.

Real Madrid potkii Benitezin ulos ja ottaa ymmärrettävästi B-joukkueen valmentajan Zinedine Zidanen päävalmentajaksi, mutta onko Zizou valmis tähän? Tuskin. Hän joutuu hyppäämään puikkoihin kauden puolissavälissä, kesken kuumimman taistelun Espanjan herruudesta ja Mestarien Liigasta. Zidane pelasi hienon uran, mutta me suomalaiset muistamme hänet siitä, että hän potki Eero Markkasen pois unelmien areenoilta ylipainon takia.

Zinedine Zidane

Tulevaisuus?

Mutta keskitytäänpä nyt Real Madridin tulevaisuuteen. Zidanen valmentaminen ja pelityyli ovat meille toistaiseksi arvoitus, ei voi olettaa, että homma breikkaisi heti. Real Madridin seurajohto toki olettaa näin. Joukkueella on edessä isoja UCL-pelejä, mutta suurena etuna tässä on se, että pelaajat arvostavat Zidanea, joka on pelannut Madridissa. Pelaajat osaavat kyllä pelata, mutta joukkue tulee silti päästämään paljon maaleja, koska hyökkäyksen ja puolustuksen välillä ei juurikaan ole harmoniaa.

Joukkue ei missään nimessä juhli Mestarien Liigassa ja he tulevat tippumaan ei seuraavalla, mutta sitä seuraavalla kierroksella. Siitä on hyvä aloittaa uudelleenrakentaminen Zizoun ympärille. Zidanen pojat tulevat vielä pelaamaan hänen valmennuksessaan, tässä on Real Madridin kaipaama pitkäaikainen valmentaja. Realin Pep, mutta ei Kataloniasta.

Kiinnostaako elää köyhyydessä ja jonotella työkkärissä?

Ai ei! Sitten betsataan Madridia vastaan, koska homma ei tule toimimaan vielä hetkeen!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert