Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Powerball-lotossa jaettiin 1,5 Mrd - Mitä tuolla rahalla saisi ostettua?

Powerball-lotossa jaettiin 1,5 Mrd

USA:ssa arvottiin keskiviikkona 13.1.2016 ennätysmäinen 1,5 miljardin dollarin lottopotti Powerball-arvonnassa. Päävoitto jakautui kolmelle voittajalle. Mitä tuolla rahalla saisikaan ostettua?

Powerball 1,5Mrd jättipotti!

Jenkeissä arvottiin historiallinen Powerball-lottopotti keskiviikkona 13.1.2016. Aikaisempi ennätyspotti Powerball-lotossa oli 590 miljoonaa dollaria, jonka voitti Floridassa asuva eläkeläisnainen. Tämänkertainen päävoitto kipusi älyttömään 1,5 miljardiin dollariin!

Powerball voittonumerot

Pelasitko itse Powerballia jättipotti silmissäsi? Kupongille olisi kannattanut laittaa numerot 4,8,19,27,34 sekä powerball numero 10. Nämä numerot löytyivät kolmelta lottokupongilta, mitkä löytyivät Tennesseestä, Floridasta sekä Kaliforniasta. Kalifornian voittaja oli ensimmäinen varmistettu päävoiton saanut. Kuponki oli pelattu Chino Hillsin 7-eleven myymälässä. Kupongin myyneet välittäjät, eli kaupat tai kioskit saavat miljoonan dollarin bonuksen tapahtuneesta.

Chino Hillsin 7-elevenin omistaja Balbir Atwal oli ikionnellinen arvonnan jälkeen.

Mitä päävoitolla olisi saanut?

Mitä tekisit 1,5 miljardilla? Jokainen keksisi varmaan kaikenlaista käyttöä tuollaiselle rahalle. Tässä ei oteta huomioon voitosta lähteviä veroja, vaan hassutellaan vain luvuilla. Käydään muutamia vaihtoehtoja läpi.

Miten olisi oma baseball-joukkue?

Päävoiton summalla olisit saanut ostettua itsellesi MLB:stä minkä tahansa joukkueen kokonaan itsellesi, paitsi nämä viisi. Cubs, Yankees, Dodgers, Red Sox tai Giants. Jäljelle jää kuitenkin 25 joukkuetta.

Miten olisi esimerkiksi esimerkiksi Los Angeles Angels tai St. Louis Cardinals? Forbesin listauksen mukaan Angelsin arvo vuonna 2015 oli 1,3 miljardia ja Cardinalsin 1,4 miljardia. Halvempia joukkueita saisi päävoitolla useammankin. Tampa Bay Raysin saisi 625 miljoonalla ja Miami Marlinsin 650 miljoonalla. Nämä kaksi kauppakuitille ja jäisi vielä 225 miljoonaa taskurahaa.

Miten olisi oma baseball-joukkue

Entä NBA-joukkue?

NBA-joukkueita varten tarvitsisi kaivaa hieman enemmän kuvetta. Los Angeles Lakersin Forbesin ilmoitettu arvo on jopa 2,6 miljardia dollaria. Powerball-voitolla saisi kuitenkin lunastettua itselleen mestarijoukkue Golden State Warriorsin 1,3 miljardilla. Halvin NBA-joukkue on listalla Milwaukee Bucks, joka olisi 600 miljoonaa. NBA:stakin halvempia joukkueita saisi kaksi kappaletta tuolla päävoitolla.

Entä NBA-joukkue

No entäs se NHL?

NHL-joukkueet ovat huomattavasti halvempia verrattuna kahteen aikaisempaan liigaan. NHL:n arvokkain joukkue on Forbesin 2015 listauksen mukaan New York Rangers, jonka arvo on 1,2 miljardia. Halvin joukkue on listauksen mukaan Florida Panthers 186 miljoonaa. Powerball-jättipotilla saisi siis useampia NHL-joukkueita ja valinnanvaraa on. Minkä sinä ostaisit?

No entäs se NHL

Saahan rahalla esimerkiksi autojakin

2015 maailman kalliimmaksi autoksi listattu Koenigsegg CCXR Trevita ei kustantaisi Powerball-voittajalle juuri mitään, vain 4,8 miljoonaa dollaria. Näitähän voisi ottaa samalla useamman. Kylkeen voisi ottaa muutaman kakkosauton, vaikka Lamborghini Veneno-mallisia 4 miljoonan kappalehintaan.

Saahan rahalla esimerkiksi autojakin

Miten pelata jättilottoja Suomessa?

Vaikka isoimmat jättilotot ovat USA:ssa ja muualla maailmassa, pystyy niitä suomalaisetkin pelaamaan. Suomalaiset pelasivat mm. viimeisimpään ennätys Powerballiin todella ahkerasti. Pystyt pelaamaan niin Powerballia, MegaMillions-lottoa sekä Euroopan suuria EuroMillions ja SuperEnaLottoa sivustolla eurolotto.com.

Osallistu 81 Miljoonan EuroMillions-arvontaan perjantaina 15.1.2016!

Eurolotto.com tarjoaa mahdollisuus osallistua esimerkiksi 15. tammikuuta järjestettävään suureen EuroMillions-loton arvontaan. Päävoittona on hurjat 81 miljoonaa euroa. EuroMillions on seitsemän Euroopan maan sisäinen lotto, mutta muistakin maista voi arvontaan osallistua, kuten myös Suomestakin eurolotto.comin kautta. EuroMillions-arvonta pidetään perjantaina 15.tammikuuta kello 20:05 Suomen aikaa.

Powerballiakin pystyy sivustolla pelaamaan ja siellä suomalaiset suurimmaksi osaksi rivejänsä sisään laittoivatkin. Uusi powerball-arvonta järjestetään sunnuntaian 17.1.2016 ja jaossa on 37 miljoonaa.

Hyödynnä Eurolotto bonus!

Eurolotto.com antaa kaikille ensimmäisestä talletuksesta 100% bonuksen 100€ saakka. Eli jos talletat 50€, saat toiset 50€ ekstrana. Ensimmäisestä pelaamastaan lottorivistä saa myös takuun, joten jos ensimmäinen rivisi menee väärin, palautetaan panos sinulle täysimääräisenä!

Lähde pelaamaan jättilottoja suoraan tästä linkistä --->>

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert