Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Pinnacle Sports sai ETA-lisenssin

Pinnacle Sports sai ETA-lisenssin

Juuri saamamme tiedon mukaan, Pinnacle Sports on saanut vahvistuksen ETA-lisenssiinsä.

Internetin yksi suurimmista vedonvälittäjistä julkaisi 19. maaliskuuta lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin yhtiön saaneen Malta Gaming Authirity, MGA:n lisenssin, joka tarkoittaa suomalaisen vedonlyöjän näkökulmasta verovapaita voittoja.

(Willemstad, Curaçao) Johtava verkkovedonvälittäjä, Pinnacle Sports, on iloinen voidessaan ilmoittaa saaneensa peliluvan Maltan peliviranomaiselta (Malta Gaming Authority, MGA).

Maltalaisen sääntelijän myöntämä, tason kaksi väliaikainen pelilupa (Class 2 Provisional Gaming Licence), täyttää elokuussa 2014 omistajanvaihdoksen yhteydessä määritellyn kasvustrategian avainkohdan.

Juuri saamamme tiedon mukaan lisenssikäsittely on nyt käyty läpi ja tästä päivästä eteenpäin Pinnacle Sports on suomalaisille vedonlyöjille verovapaa. Nettisivuille MGA-lisenssi päivitetään lähipäivinä. Sen lisäksi, että Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet, he eivät syrji voittavia pelaajia ja kohteiden panosrajat ovat korkeat!

Pinnacle on myös kasvavassa eSports-vedonlyönnissä edeltäkävijä, tarjoten poikkeuksellisia tasoitusvetoja esimerkiksi CS:GO-turnauksiin.

Pinnacle Sportsin tarjontaan pääset tutustumaan TÄSTÄ

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert