Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kuinka paljon tenniksen sopupelit maksavat?

Kuinka paljon tenniksen sopupelit maksavat

Kuinka paljon maksaa tenniksen sopupelit? Paljonko pelaajille maksetaan esimerkiksi syötönmurrosta tai erävoitosta?

Tennismaailmaa riepottelee uutiset laajasta sopupeliverkostosta. Juuri ennen käynnissä olevaa Australian avointen tennisturnausta julkaistiin uutinen, jossa väitettiin usean huippupelaajankin syyllistyneen pelimanipulaatioon. Jutusta on vähitellen saatu uutta informaatiota mahdollisen ilmiön laajuudesta.

New York Timesin tennistoimittaja Ben Rothenberg kertoi New York Timesin uutisessa saaneensa tietoa ottelumanipulaatioiden rahasummista venäläiskontaktiltaan.

Erävoitto maksaa 1000-2000 dollaria

Venäläismies oli kertonut etukäteen täsmälleen, kuinka erään ottelun oli määrä tapahtua Dallasissa 2015. Venäläismies kertoi myös, kuinka paljon tietyillä ammattilaistasoilla pelaajille maksetaan ottelumanipulaatioista.

Alimmilla ammattilaistasoilla, kuten Futures-tasolla pelaajille maksetaan venäläismiehen tietojen mukaan 300-500 dollaria syötönmurron antamisesta vastustajalle. Erävoitosta maksetaan jo 1000-2000 dollaria. Koko ottelun tahalleen häviäminen tuo Futures-tasolla 2000-3000 dollaria.

Noustessa ylöspäin hinnat luonnollisesti nousevat. Challenger-tasolla puhutaan erävoittojen ja otteluvoittojen "ostamisessa" jo 10 000 - 15 000 dollarista. ATP ja naisten WTA-tasolla hinnat nousevat jo todella korkealle. Erävoitosta voi saada jo 25 000 dollaria ja ottelusta $100 000. Hinnat tietysti nousevat, mitä korkeamman tason pelaajasta on kyse. Mm. Novak Djokovic kertoi aikasemmin, että hänelle oli tarjottu $200 000 erään ottelun häviämisestä.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert