Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Näin käy kun penkität Zlatanin!

Näin käy kun penkität Zlatanin

Nappiksella kaikessa rauhassa valmentajaa päähän. Eikä tippaakaan värikynää, katso vaikka!

Me kaikki tiedämme, että Zlatan Ibrahimović ei kuulu vaihtopenkille, ikinä.

PSG:n managerin, Laurent Blancin, rohkeus riitti kuitenkin Zlatanin penkittämiseen ottelussa Lorientia vastaan, 71. minuutilla. Puhutaan managerin rohkeudesta, sillä ikinä ei tiedä mitä ruotsalaisen supertähden penkittämisestä seuraa.

PSG:n 33 ottelun tappioton putki Ranskan liigassa oli ehkä saanut Zlataninkin leppoisalle tuulelle, hänen intoutuessaan tekemään pienen jäynän Zoumana Camaralle, joka kuuluu nykyään seuran valmennusportaaseen.

Zlatan tietenkin suoritti tempun osoittaen äärimmäistä taitoa ja tarkkuutta.

Zlatan viimeisteli yhden maalin PSG:n voittaessa Lorientin keskiviikkona 3-1, lisäksi hän syötti ottelun avausmaalin jo ottelun kuudennella minuutilla. Osuman viimeisteli Edinson Cavani.

PSG on voittanut 24 pelaamastaan Ligue 1-ottelustaan 21 ja vain kolmesti joukkue on jäänyt tasapeliin. Ibrahimović johtaa maalipörssiä ylivoimaisesti, iskettyään 20 maalia, mikä on enemmän mihin Lille ja Troyes ovat kyenneet koko kauden aikana.

Ligue 1-sarjataulukko


Ligue 1-sarjataulukko

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert