Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Mestarien liigassa 16 jäljellä, pudotuspeliparit on arvottu

Mestarien liigassa 16 jäljellä, pudotuspeliparit on arvottu

Kuva: Alamy

Kööpenhamina pääsee taas kiusaamaan Manchesterin joukkuetta

Mestarien liiga jatkuu helmikuussa, tässä otteluparit

Mestarien liigan neljännesvälieräparit on arvottu. Mukana on vielä 16 joukkuetta. Seuraavassa otteluparit, sekä katsaukset muutamiin mielenkiintoisimpiin pareihin.

Porto-Arsenal
Napoli-Barcelona
PSG-Real Sociedad
Inter-Atlético
PSV-Borussia Dortmund
Lazio-Bayern München
Kööpenhamina-Manchester City
Leipzig-Real Madrid

Porto - Arsenal, Arsenal taas Euroopan ykkösturnauksessa

Valioliigan kärkijoukkue Arsenal pelaa Portugalin Portoa vastaan. Porto on nyt Portugalin liigan kolmonen. Mestarien liigassa se pelasi samassa alkulohkossa Barcelonan, Shakhtar Donetskin ja Antwerpenin kanssa. Odotetusti Porto oli lohkokakkonen. Barcalle se hävisi kahdesti, mutta voitti kaikki muut matsit.
Arsenalilla menee taas hyvin. Peli ei ole notkahtanut erinomaisen viime kauden jälkeen, ja UCL-rasituskaan ei tunnu joukkueessa. Arsenal voitti oman UCL:n alkulohkonsa, jossa mukana olivat PSV, Lens ja Sevilla.
Vaikka Arsenal on yksi brittijalkapallon suuria, niin joukkue oli pitkään alamaissa Arsene Wengerin huippuvuosien jälkeen. Edellisen kerran Arsenal on ollut Mestarien liigan pudotuspeleissä kaudella 2016-2017.

Kööpenhamina-Manchester City, kaataako Köpis toisen manselaisen?

Pohjolan ylpeys, Kööpenhamina saa heti vastaansa Manchester Cityn. Se olisi komea temppu ja iso keskisormi Manchesteriin, jos Kööpenhamina jotenkin pystyisi Cityn pudottamaan, kun alkulohkossa jo Kööpenhamina jätti Manchester Unitedin rannalle. Bayern Munchen voitti Kööpenhaminan alkulohkon, ja Man United jäi vihoviimeiseksi. Kotikentällään Kööpenhamina voitti Unitedin 4-3 ja vieraissa hävisi 0-1.
Manchester City on aallonpohjassa. Joukkue on pudonnut Valioliigassa neloseksi, ja viimeisistä viidestä liigamatsista se on voittanut vain yhden. Aivan kuin joukkue ei kestäisi Kevin De Bruynen poissaoloa, ja nyt viime matseissa myös Erling Håland on ollut sairastuvalla. De Bruyne on viimeisien uutisen mukaan pelikunnossa aikaisintaan tammikuun puolivälissä. Ensimmäinen osaottelu UCL:n pudotuspeleissä pelataan helmikuussa, joten Kööpenhamina ei taida saada tässä tasoitusta.

Lazio-Bayern München, Harry Kanelle pokaali?

Lazio vastaan Bayern Munchen. Harry Kane jätti Tottenhamin, koska hän halusi edes kerran voittaa jonkinlaisen pokaalin. Uudeksi seuraksi tuli valituksi Bayern, joka on aika lailla dominoinut Bundesliigaa. Nyt Bayern ei ole Bundesliigassa kärkipaikalla, eli seuraako kirous Kanea Saksaan saakka? Mestarien liigan voitto olisi varmaankin mieluisampi pokaali kuin Bundesliiga.
Lazion kausi on ollut umpisurkea, joten ainakin tähän pariin Bayern lähtee selvänä suosikkina. Lazio on Serie A:ssa nyt vasta sijalla 11, ja saldo on 6-3-7. Viimeisistä viidestä Serie A:n matsista Lazio on voittanut vain yhden.
UCL:n alkulohkossa Lazio oli kakkonen Atletico Madridin jälkeen, Feyenoord ja Celtic jäivät taakse.

Leipzig-Real Madrid, Bellingham on Galactico

Kovatasoisin ottelupari taitaa olla Leipzig vastaan Real Madrid. Leipzig on Bundesliigassa kolmosena, ja viimeisistä viidestä se on voittanut neljä. Dortmundinkin se voitti hiljattain vieraissa 3-2. UCL:n alkulohkossa Leipzig oli kakkonen Manchester Cityn jälkeen, taakse jäivät Young Boys ja Belgradin Punainen Tähti.
Real Madrid alkaa taas olla kuninkaallinen joukkue. Se on juuri nyt La Ligan ykkösenä, tosin suuryllättäjä Girona menee ohi, jos se voittaa seuraavan matsinsa. Ennen kaikkea Real Madridin kuninkaallisuutta alleviivaa se, että joukkue on löytänyt uuden Galacticon, eli Jude Bellingham on nyt ehkä yksi maailman parhaita keskikenttäpelaajia, ellei sitten aivan paras. Monipuolinen Bellingham on tehnyt tällä kaudella jo 13 La Liga -maalia.
Mestarien liigan alkulohkossa Bellingham teki neljä kassia, kun Real Madrid oli lohkoykkönen ennen Napolia, Bragaa ja Union Berliniä.

Mestarien liiga 2024
Manchester CityKerroin 2,95
Bayern MunchenKerroin 5,00
Real MadridKerroin 6,45
ArsenalKerroin 7,00
PSGKerroin 13,30
Anders
Kirjoittanut: Anders
Sports Expert
Yli 30 vuotta betsaamista, ja siihen mahtuu monta ylä- ja alamäkeä. Ikimuistoisin vetovoitto taitaa olla vuoden 2010 Super Bowl, jossa altavastaana New Orleans Saints voitti yli kolmosen kertoimella Indianapolis Coltsin. Parhaimmat lajit ovat jalkapallo, jenkkifutis ja koripallo.