Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Maalivahdin käsittämätön moka johti vedonlyöntivilppitutkintaan

vedonlyonti.com-Toimitus
Kirjoittanut:
Vedonlyonti.com Toimitus
Maalivahdin käsittämätön moka johti vedonlyöntivilppitutkintaan

Aasian jalkapalloliitto on käynnistänyt tutkinnan vedonlyöntivilppiepäilyn vuoksi. Libanonilaisen maalivahdin karmea moka johti selkeänä altavastaajana otteluun lähteneen Altyn Asyrin voittoon.

Aasian jalkapalloliitto on ilmoittanut käynnistävänsä tutkinnan AFC Cupin ottelun tapahtumista, missä selkeänä suosikkina pelannut Al Ahed Nour Mansour upotti pallon maalivahdin suosiollisella avustuksella omaan maaliin.

Libanonin mestari, Al Ahed, pelasi tilanteessa palloa vaarattoman näköisesti alaspäin aina maalivahtina olleelle Hassan Bittarille asti, kun peliä oli kulunut noin 60 minuuttia. Bittar päästi pallon käsittämättömän helpon näköisesti jalkansa alta valumaan kohti maalia. Maalivahti lähti vielä juoksemaan palloa kiinni, mutta reaktiot eivät ehkä olleet parhaimmat mahdolliset. Turkmenistanilainen Altyn Asyr siirtyi maalilla 1-0 johtoon ja vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 2-0.

Vastaavia virheitä on jalkapallossa nähty ennenkin, mutta tapauksesta epäilyttävän tekee pelin aikainen vedonlyöntikäyttäytyminen. Australialainen 7Sport raportoi, että puoliajalla Altyn Asyrin voittoa pelattiin huomattavan paljon. Altyn Asyrin kerroin puoliajan alussa oli 5.00, kun toisen jakson alkaessa se oli enää 2.00.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert