Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Messi vei mediaa puikoista!

Messi vei mediaa puikoista

Lionel Messin uutisoitiin ostaneen juuri maailman kalleimman ferrari-auton Cristiano Ronaldon nenän edestä. Messi julkaisi huvittavan kuvan todistaakseen koko uutisen vääräksi!

Lionel Messi osti Nydailynewsin uutisen mukaan maailman kalleimman ferrarin itselleen yli 32 miljoonalla eurolla. Tarjouskilpailussa Messin kanssa oli kuulemma Cristiano Ronaldo, jonka nenän edestä lopulta Messi vei auton. Ferrari oli malliltaan vanha kilpurimallinen 1957 Ferrari 335S Spider Scaglietti.

Ferrari

Messi lyttäsi autonoston hauskalla kuvalla

Juttu oli jälleen yksi esimerkki, että kaikki uutiset eivät suinkaan pidä paikkaansa, varsinkaan kun puhutaan julkisuuden henkilöistä. Messi vei mediaa niinsanotusti puikoista julkaisemalla facebook-sivullaan hullunhauskan kuvan auto-jupakasta. Messi pitää pientä punaista leluatoa kädessään ja kertoo, että tämä on se auto minkä hän tänään osti.

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert