Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

HockeyGM:n kolmannen jakson kuudes viikko alkaa - Lue vinkit!

hockeygm

HockeyGM:n kolmas jakso on loppusuoralla ja nyt on syytä tehdä viimeiset vaihdot! Lue vinkit, miten otat kaverikimpasta lopussa niskalenkin!

HockeyGM on Ilta-Sanomien järjestämä NHL-manageripeli, jonka toiseen jaksoon osallistui yli 15000 suomalaista.

Viime viikko oli todella heikohko. Edelleenkään kova pelitahti ei näkynyt Chicagon otteissa ja tämä fakta tuli viime viikolla kalliiksi. Ekman-Larsson ja Hertl viime viikon onnistujat. Varlamov sai penkkikomennuksen sen jälkeen, kun Calvin Pickard luisteli maaliin. Pickard on tällä hetkellä selkeä aloittaja Coloradossa. Nyt alkaa viimeinen kymmenen päivän rypistys ja viimeiset vaihdot tulee käyttää jo tällä viikolla.

JT Miller
Tomas Hertl
Artemi Panarin
Derick Brassard
Joe Pavelski
Alexander Ovechkin

Tyson Barrie
Oliver Ekman-Larsson
Brent Burns

Tuukka Rask
Martin Jones
Semyon Varlamov

23 HGMP
42 HGMP
36 HGMP
22 HGMP
40 HGMP
15 HGMP

21 HGMP
56 HGMP
20 HGMP

14 HGMP
30 HGMP
3 HGMP

Kolmannen jakson kuudennen viikon otteluohjelma

Kahdeksan joukkuetta pelaa tällä viikolla neljä ottelua. Chicago pelaa taas kerran neljän ottelun viikon ja tappioputken katkeaminen on enemmän kuin todennäköistä tällä viikolla.

Chicago: NSH Predators, TB Lightning, FLA Panthers, STL Blues
Colorado: WPG Jets, BUF Sabres, STL Blues, DAL Stars
Edmonton: FLA Panthers, TB Lightning, DAL Stars, NSH Predators
LA Kings: DAL Stars, MIN Wild, ARI Coyotes, SJ Sharks
Ottawa: SJ Sharks, NJ Devils, NY Islanders, NY Rangers
Pittsburgh: STL Blues, PHI Flyers, VAN Canucs, WSH Capitals
San Jose: OTT Senators, ARI Coyotes, MIN Wild, LA Kings
St. Louis: PIT Penguins, DET Red Wings, COL Avalanche, CHI Blackhawks

Pelaajahankinnat

Hyökkääjät

Vincent Lecavalier (LA Kings) 279 500€
Leca sai piristysruiskeen illan puolella olevalle uralleen, kun hänet siirrettiin Kingsiin. Viiteen otteluun 2+1 ja 42 GM-pistettä tekee Lecavalierista jopa hankinnan arvoisen pelaajan, jos budjetissa on todella tiukkaa. Pelaa kolmossentterinä ja ykkösylivoimassa.

Carl Hagelin (Pittsburgh) 315 500€
Hagelinin siirto Pittsburghiin on ruotsalaiselle toivottava piristysruiske. Pelaa Malkinin kentässä ja kakkosylivoimassa. Hinta kohdillaan, sillä Pingujen meno on tällä hetkellä parempaa, kuin koko kaudella.

Tomas Hertl (San Jose) 424 000€
Hertl viilettää Pavelskin kanssa ykköskentässä ja pääsee pelistä toiseen maalipaikoille. Pelasi mukiin menevän viikon ja saa peliaikaa.

Matt Duchene (Colorado) 530 000€
Duchene on muun Coloradon kanssa pelannut viime ajat hyvin ja hieman yli puolen miljoonan hinta on sopiva. Peliaikaa riittää ja sitä mukaa myös tehoja. Tällä jaksolla 14 otteluun 6+4 ja 106 GM-pistettä.

Evgeni Malkin (Pittsburgh) 618 500€
Malkin on painanut koko jakson yli 10 GM-pistettä/peli. Halpa huippuhyökkääjä ja tulee varmasti tekemään loppujaksolla kiitettävän määrän vielä pisteitä.

Anze Kopitar (LA Kings) 636 000€
Kahdeksan vuotisen ja 80 miljoonan sopimuksen tehnyt Kopitar on pelannut loistavan jakson ja LA Kingsin tämän viikon ohjelma houkuttelee erityisen paljon. 14 otteluun 5+14=19 ja yli 200 GM-pistettä.

Puolustajat

Olli Määttä (Pittsburgh) 422 500€
Määttä painoi kauden viidennen maalinsa viime yönä. Pittsburgh on nosteessa ja Määttä saa peliaikaa. Jos budjetissa ei ole tilaa Letangille, kannattaa Määttä ottaa tilalle.

Kris Letang (Pittsburgh) 573 000€
Letang jätti sunnuntain pelin väliin, mutta suuremmasta vammasta ilmeisesti ei ole kysymys. Kannattaa seurata Letangin tilannetta ja jos hän palaa kokoonpanoon, kannattaa hänet ehdottomasti ottaa joukkueeseen.

Brent Burns (San Jose) 637 000€
Käytännön nobrainer tälle viikolle. Lähes 17 hgmp/peli iskenyt puolustaja tekee pisteitä, vaikka joukkue ei pelaisi tasollaan. San Josella on houkutteleva otteluohjelma ja kolme otteluista pelataan kotona.

Maalivahdit

Calvin Pickard (Colorado) 325 000€
Varlamovin surkeiden esitysten ansiosta Pickard valtasi ainakin hetkellisesti ykköstorjujan paikan. Berra on tällä hetkellä sivussa, joten Pickard saa tällä viikolla peliaikaa.

Marc-Andre Fleury (Pittsburgh) 428 000€
MAF saa vihdoinkin jotain kiinni ja Pittsburgh on tulessa. Kelpohintainen maalivahti, joka on kuitenkin joukkueen selkeä ykköstorjuja.

Braden Holtby (Washington) 453 500€
Vaikka Holtbyllä on hintaa, hän pelannee viikon kaikki ottelut. Voittoprosentti huimaa luokkaa ja GH-pisteitä lähes 10/ottelu.

Lyö vetoa, tuplaa jännitys!

Muistathan, että Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä pelaajien pisteistä, sekä maaleista! Näin ollen voit lyödä oman joukkueesi pelaajien puolesta vetoa ja tuplata jännityksesi! Muista myös muiden sivustojen loistavat NHL-tarjoukset!

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Kierrätys
Arvostelu
1
100€ ilmaisveto
5x (T)
2
100% bonus 50€ asti
15x (T+B)
3
100% bonus 200€ asti
5x (T+B)
4
Pop
120% talletusbonus 120€ asti
5x (T+B)
5
100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto
5x (T+B)
6
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)
7
100% bonus 100€ asti
5x (T+B)

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert