Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Tenniskaunotar lipsautti rivouksia haastattelussa

Daria Gavrilovalta

Australian avointen naisten tennisturnauksessa itsensä 16-parhaan joukkoon pelannut 21-vuotias Daria Gavrilovalta pääsi haastattelussa hauska ja hieman rivo lipsahdus, joka sai yleisön hykertelemään naurusta. Katso video alta!

"Olen hyvä takaapäin"

21-vuotias, nykyisin Australiaa edustava Daria Gavrilova pelasi itsensä ensimmäistä kertaa urallaan Grand Slam-turnauksen 16-parhaan joukkoon. Gavrilova oli voitosta vissiin sen verta ihmeissään, että häneltä lipsahti hauska sammakko suusta ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Toimittaja kysyi, kuinka Gavrilova taisteli itsensä vielä tappioasemasta peliin mukaan. Tähän tenniskaunotar vastasi hieman häkeltyneenä, että "minä vain,tuota...olen hyvä takaapäin." Hän peitti suunsa samantien kun tajusi mitä itseasiassa sanoikaan. Myös yleisö repesi nauramaan kommentin jälkeen.

Seuraavalla kierroksella Gavrilova kohtaa espanjalaisen Carla Suarez-Navarron.

Kommentti ajassa 1.50 lähtien.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert