Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

ATP Australian Open 2016: Ennakko

ATP Australian Open 2016: Ennakko

Lue ilmainen ennakkomme 18.1.-31.1.2016 pelattavaan Australian Open 2016-turnaukseen. Mukana pelivihjeet turnauksessa menestyvistä pelaajista!

Tenniskausi starttaa viimeistään ensi yönä kunnolla, kun vuoden ensimmäinen Grand Slam löydään käyntiin. 128-drawina pelattava Australian Avoimet kestävät kaksi viikkoa ja turnauksen finaali pelataan 31.1. sunnuntaina. Voittajalle on luvassa 3,8 miljoonaa Australian dollaria, eli noin 2,4 miljoonaa euroa.

Djokovic, Simon, Tsonga, Paire, Nishikori

Tämän neljänneksen välieriin etenijästä ei taida olla mitään epäselvyyttä. Novak Djokovic on hands down tällä hetkellä maailman paras pelaaja ja näistä 32 pelaajasta ei löydy hänelle haastajaa. Chung kohtaa ensimmäisellä kierroksella Djokovicin ja se on harmi, sillä Chungin olisi halunnut nähdä myös myöhemmillä kierroksilla. Toisella kierroksella Djokovic kohtaa Ivan Dodigin ja kolmannella kierroksella vastassa on kaikella järjellä Andreas Seppi. Neljännellä kierroksella Djokoa vastaan astelee Gilles Simon, tai Ivo Karlovic. Simon pystyy jopa voittamaan Djokovicilta setin, jos pelaa omalla tasollaan. Simonin kauden alku kuitenkaan ei ole mennyt kuten pitänyt.

Puolivälieriin Djokovic saa vastaansa Kei Nishikorin tai Jo-Wilfried Tsongan. Nishikorin Brisbanen turnaus päättyi pettymykseen, sillä hän hävisi tiukan väännön jälkeen Tomicille 2-1. Nyt kuitenkin ensimmäiset kolme ottelua ovat japanilaiselle helpohkoja, kun vastaan astelee Kohlschreiber, Krajicek ja Garcia-Lopez. Neljännellä kierroksella Nishikorin pitäisi kaikella järkellä kohdata Tsongan, joka ottelee Baghdatisia, Marchenkoo ja Pairea vastaan ensimmäisellä kolmella kierroksella. Pairen alkukausi on ollut todella erikoinen, sillä ranskalaisen pelissä ei ole ollut mitään jatkuvuutta. Paire ei ole pelannut lähelläkään omaa tasoonsa, joten ei voida odottaa, että hän yllättäisi Tsongan. Kumpi tahansa Tsonga tai Nishikori ottelee Djokovicia vastaan, niin Djokovic jatkaa välieriin helpohkosti.

Federer, Cilic, Dimitorv, Kyrgios, Berdych

Tämä nippu on yksi turnauksen mielenkiintoisimmista. Kolmassijoitettu Federer hävisi Raonicille Brisbanen finaalin ja lähtee hakemaan välieräpaikkaa Djokovicia vastaan. Federerillä pitäisi olla helppo työ edetä kolmannelle kierrokselle Dimitrovia vastaan. Bulgarialainen omaa tässä ottelussa jopa yllätysmahdollisuuden, sillä hän pelasi loistavan ottelun Federeriä vastaan Brisbanessa häviten 2-1. Ottelut pelataan kuitenkin paras viidestä, joten bulgarialaisen yllätys pysyy epätodennäköisenä.

Neljännellä kierroksella Federer saa vastaansa Dominic Thiemin, jos Thiem on pelikunnossa. Hän jätti alkuviikosta Sydneyn turnauksen kesken heti ensimmäisellä kierroksella. Thiem kohtaa Mayerin ja Almagron, sekä Goffinin kolmella ensimmäisellä kierroksella. Neljännellä kierroksella Thiemillä ei kuitenkaan ole Federeriä vastaan mitään saumoja. Varsinkin Brisbanessa Thiem jäi pahasti Federerin jalkoihin.

Federerin puolivälierävastustaja voi jopa hieman yllättäenkin olla Roberto Bautista-Agut. Bautista voitti luovutuksella Aucklandin finaalin ja pelasi loistavan turnauksen. Hän kohtaa Klizanin, sekä Querreyn ensimmäisillä kierroksilla. Huonosti alkukauden pelannut Marin Cilic on edessä kolmannella kierroksella ja nykytasolla ottelu painottuu jopa Bautista-Agutille. Toisella puolella on mm. Australian oma raikulipoika Nick Kyrgios, joka kohtaa kolmannella kierroksella Tomas Berdychin. Berdych pelasi hyvän turnauksen Dohassa, mutta putosi lopulta Novak Djokovicille. Kyrgioksen pelikunto on kysymysmerkki, mutta ainakin Hopman Cupin otteet lupailevat nuorelle aussille hyvää. Ei olisi mikään yllätys, että Kyrgios voittaisi Berdychin ja kohtaisi Bautista-Agutin paikasta puolivälierässä. Jos Kyrgios saa pidettyä päänsä kasassa, hän voi jopa haastaa Roger Federerin.

Jostain ihmeen syystä Kyrgios on ollut aina Federerille ylitsepääsemättömän vaikea vastustaja. Jos aussi pelaa omaa peliään, hän tulee voittamaan ottelun ja kohtaa Novak Djokovicin turnauksen välierässä.

Nadal, Monfils, Anderson, Raonic, Troicki, Wawrinka

Brisbanen voittanut Raonic on todennäköinen jatkaja neljän joukkoon tästä seurueesta. Hänen tiellään kuitenkin on kolmannella kierroksella Viktor Troicki, sekä neljännellä kierroksella Stan Wawrinka. Wawrinka kohtaa ensimmäisellä kierroksella Dimitri Tursunovin, joka on ollut sivussa ikuisuuden pelikentiltä loukkaantumisen takia. Tämän jälkeen vastassa on Stepanek ja Sock, joista ei sveitsiläiselle ole vvastusta. Raonic pelasi Brisbanen turnauksen niin hyvää peliä, että Wawrinka saa pelata täysiä koko ottelun, jos meinaa edes haastaa kanadalaisen.

Raonic kohdannee puolivälierissä Rafael Nadalin, joka eteni Dohassa aina finaaliin asti. Finaalissa lopulta Nadalilla ei ollut paljon sanomista. Nadal kohtaa Verdascon, Beckerin ja Chardyn ensimmäisillä kierroksilla ja kohtaa neljännellä kierroksella Nicolas Mahutin tai Kevin Andersonin. Andersonin kunto on kysymysmerkki, sillä hän jätti ensimmäisen viikon turnauksen kokonaan väliin ja putosi Aucklandissa heti toisella kierroksella. Mahutin esitykset Sydneyssä oli mukavaa katsottavaa ja hän kohtaa Cecchinaton jälkeen maanmiehensä Gael Monfilsin ja kolmannella kierroksella Andersonin. Nadal on kuitenkin Mahutille liian kova pala, joten Nadal kohtaa Raonicin puolivälierissä. Jos Anderson on pelikunnossa, hän voi haastaa Nadalin, muttei enää nykykuntoista Milos Raonicia. Näin ollen Raonic jatkaa neljän joukkoon.

Ferrer, Murray, Tomic, Isner

Viimeinen ja ehkä heikkotasoisin neljännes, jonka voittaa 99% varmuudella Andy Murray. Murrayn reitti kulkee Zverevin ja Mannarinon kautta kohtaamaan Youngin, sekä Tomicin. Tomic pelasi Brisbanessa loistavan turnauksen ja hän jopa haastoi Milos Raonicin tosissaan ottelun voitosta. Murrayta vastaan Tomic ei kuitenkaan pysty tekemään mitään. Britti on täysin syystäkin turnauksen toiseksi sijoitettu. Murrayn finaalipaikka tässä turnauksessa ei olisi mikään yllätys.

Varsinkin kaavion yläpäästä ei löydy Murraylle haastajaa. Ferrerin alkukausi on ollut täysi painajainen, vaikka hän todennäköisesti voittaakin Gojowcykin, sekä Duckworthin. Kolmannen kierroksen vastustajakaan ei päätä huimaa, kun vastaan asettunee Bedene. Lähtö nykyesityksillä tuleekin John Isneriä vastaan, joten Isner kohtaa Murrayn puolivälierissä.

Murray ja Isner ovat kohdanneet viidesti ja record on selkeä 5-0 Murrayn suuntaan. Isnerillä ei ole skottia vastaan tässä ottelussa mitään jakoja, joten on helppo olettaa Murrayn jatkavan neljän joukkoon.

Turnausvedot Unibet

To win 2nd Quarter:
Nick Kyrgios @ 7.00
Stage of Elimination: Nick Kyrgios / Semi-Finals @ 17.00
Stage of Elimination: Milos Raonic / Semi-Finals @ 13.00
Stage of Elimination: John Isner / Quarter-Finals @ 4.33
Name the Finalists: Andy Murray & Novak Djokovic @ 3.25
To Win Outright (Each-Way): Andy Murray @ 6.00

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 22. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert