Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

ATP 2016: Turnaukset viikko 2 - Auckland, Sydney

Viikon molemmissa turnauksissa on jäljellä 16 ottelijaa. Lue miten turnaukset etenevät loppuun saakka! Mukana ATP Auckland, sekä ATP Sydney.

Viime viikolla jäi käytännössä luu käteen, kun Nadalin finaalia ei vihjattu, Cilic taipui Thiemille, Simon hävisi heti ensimmäisellä kierroksella Dimitroville ja Kevin Anderson joutui luovuttamaan turnauksen kesken kaiken.

Tämän viikon turnauksissa ei ehditty näkemään suurempia yllätyksiä alkukierroksilla. Alkuviikon kiireiden takia ennakko myöhästyi ja nyt käsittelyssä loput ottelut, kun turnauksissa on 16 pelaajaa jäljellä.

ATP Auckland

ATP Auckland

Yläkaavio on aika selkeästi David Ferrerin heiniä. Benoit Paire luultavasti voittaa Lucas Rosolin samoin kuin viime viikolla. Pairen peli kuitenkin ailahteli viime viikolla niin suuresti, ettei hänestä ole haastamaan David Ferreriä puolivälierissä. Myös Kevin Andersonin kunto on arvoitus. Vasek Pospisil ei pelannut mitenkään hyvin viime viikolla vaikka voittikin edellisellä kierroksella Ivo Karlovicin. Sock on syystäkin laitettu otteluun suosikiksi. Juuri Andersonin kunnon takia Sock on etenemässä Ferreriä vastaan välieriin, muttei omaa mitään yllätyspotentiaalia espanjalaista vastaan.

Alakaaviossa on pelattu Donald Youngin yllätystä Bautista-Agutista. Bautista pelasi viime viikolla hyvin, mutta hyytyi lopulta Borna Coricin kyydissä kolmannessa setissä. Bautista johti jo kolmatta settiä 5-4 omalla syötöllään, mutta onnistui häviämään nuorelle kroatialaiselle. Young otti ensimmäisellä kierroksella rutiinivoiton ja jatkaa samoin toisella kierroksella.

Sam Querry saa vastaansa John Isnerin, joka on rankatty turnauksen kolmanneksi. Querry on kuitenkin järjestään urallaan dominoinut Isneriä ja suurempaa yllätystä tuskin tälläkään kertaa nähdään. Tsongalla ei pitäisi olla mitään ongelmia edetä Kohlschreiberin ja Fogninin läpi välieriin. Querrey on Youngia parempi pelaaja, mutta hän tuskin haastaa Tsongaa tässä turnauksessa.

Niin tylsältä kuin se kuulostaakin, finaali on tässä turnauksessa Ferrer-Tsonga, jonka espanjalainen Ferrer vie nimiinsä.

ATP Sydney

ATP Sydney

Sydney on ehdottomasti vedonlyöjän kannalta viihdyttävämpi turnaus. Yläkaaviossa ei ole suuria yllätyksiä tarjolla, lukuunottamatta Nicolas Mahutin voittia Andreas Seppistä. Tommy Robredo pelaa tällä hetkellä parempaa tennistä kuin Troicki ja Troickin kovan alustan pelit ovat muutenkin himan kyseenalaisia. Bernard Tomic seilaa helppojen vastustajien läpi välieriin kohtaamaan Nicolas Mahutin, jolla on kaikki avaimet kaataa Tommy Robredon. Näin ollen Tomicin edetessä finaaliin, voi hän jopa voittaa turnauksen.

Finaalissa kuitenkin todennäköisesti vastaan asettuu Grigor Dimitrov. Dimitrov pelasi loistavasti viime viikolla ja haastoi Roger Federerin tosissaan. Tästä syystä Dimitrov on selkeä suosikki voittamaan koko turnauksen. Dologopolovin loukkaantumishuolet näyttävät olevan menneen talven lumia, mutta puolivälierissä ei miehestä kuitenkaan ole Dimitrovia kaatamaan.

Alakaavion alaosassa on heti mielenkiintoinen ottelu, kun Duckworth kohtaa ailahtelevan Chardyn. Jostain syystä Duckworth on painettu suureksi altavastaajaksi vaikka pelillisesti näin ei ole. Kuitenkin kypsän viime viikon pelannut Thiem lopettaa seuraavalla kierroksella Duckworthin rypistelyn. Viime viikon otteilla, Dimitrov on selkeä suosikki voittamaan Thiemin ja etenemään finaaliin.

Näin ollen finaalissa nähtäisiin Tomic ja Dimitrov, joka taipuu selkeästi Dimitrovin voiton kannalle.

Twitter: @Saapasmono

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert