Snooker live stream - Katso snookeria ilmaiseksi

Snookerin seuraaminen on Suomessa kasvattanut huomattavasti suosiotaan. Yksi syy siihen on, että ilmaisten snooker live stream-lähetysten johdosta otteluiden seuraaminen netissä on helpompaa kuin koskaan. Live streameja on tarjolla lähes jokaiseen snookerturnaukseen läpi koko kauden. Alta löydät ohjeet siitä, kuinka pääset käsiksi huippusnookeriin ilmaiseksi!


Snooker suoratoistot ja vedonlyönti - miten se toimii?


Live stream eli suoratoisto on vedonlyöjien yksi parhaista ystävistä. Ensinnäkin vedonlyöntisivustojen suoratoistot tarjoavat pelaajille loistavan tavan katsoa pelaamiaan otteluita suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi. Toiseksi live streamit tarjoavat vedonlyöjille erittäin helpon tavan katsoa paljon otteluita ja kerätä näin tietopankkia pelaajista ja heidän nykyvireestään. Live streameista on poimittavissa paljon enemmän tietoa, kuin pelkästään katsomalla snooker live tulokset otteluiden aikana tai päätteeksi.

Me olemme valinneet johtavan snookerin live streameja tarjoavan sivuston: Bet365. Bookerilta löydät laajan kattauksen huippuluokan live streameja snookeriin, helposti ja ilmaiseksi. Sivusto tarjoaa myös kattavan kohdevalikoiman ja markkinoiden parhaita kertoimia snooker-vedonlyöjille.


Pelifirma näyttää snooker ottelut suorana maksutta


Suoratoistopalvelunsa ansiosta jotkut pelifirmat toimivat snookerin live stream-lähetysten jakaja.

Voit seurata koko kauden alusta loppuun samalla "kanavalla", ilmaiseksi, ilman jatkuvia kuukausimaksuja. Rekisteröi ilmainen pelitili, tee talletus ja voit nauttia rajattomasti snookerin live-lähetyksistä! Lähetyksissä on usein myös englanninkielinen selostus, minkä lisäksi voit lyödä helposti omat vetosi sisään samalla, kun katsot huippuotteluita suorina lähetyksinä.

Lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin. Kaikki isoimmat turnaukset, kuten vaikkapa syksyn Champion of Champions ovat siis yhtä lähellä kuin lähin älypuhelin!Snooker live streamit - tässä viisi hyvää syytä katsoa!
Snookerin seuraaminen suorana netin live-streamien kautta on suositumpaa kuin koskaan. Suurin syy snooker-streamien suosiolle löytyy luonnollisesti lajin suosion kasvusta, mutta se selittää kehityksestä silti vain osan. Myös lähetysten lukumäärän kasvu ja laadun selkeä parantuminen ovat tuoneet paljon uusia katsojia lajin pariin. Nykypäivänä lähes kaikki isojen turnausten huippuottelut snookerin MM-kisoja myöden ovat nähtävillä live streameina, suorana ja ilmaiseksi!

Live streamit ovat tulleet tarpeeseen myös vedonlyöjille. Live streamien kautta omiin vetoihin saa mukavasti lisäjännitystä, kun pääsee katsomaan veikkaamaansa matsia suorana. Ja toisinpäin, jos iso ottelu on juuri alkamassa ja sen aikoo live streamin kautta katsella, miksipä ei laittaisi myös pientä vetoa lisäjännitystä tuomaan.

Vedonlyöntisivustojen tarjoamat live streamit toimivat loistavasti myös mobiililaitteissa. Snooker-streamit ovatkin aina vain parin painalluksen päässä, mikäli vain esimerkiksi moderni kännykkä on lähettyvilläsi.

  1. Näet huippumatsit suorana
  2. Korkealaatuiset lähetykset
  3. Live streamit ovat ilmaisia
  4. Lisäjännitystä vetoihin
  5. Mobiilistriimit aina mukanasi


Snooker live seuranta & turnaukset


Snookerin ammattilaisturnaukset alkavat syksyllä ja päättyvät perinteisesti MM-kisoihin keväällä.
Palkintorahojen ja turnausten määrä on kasvanut paljon viime vuosina. Nykyään snookeria tuleekin lähes vuoden ympäri, kun aiemmin kesällä pidettiin pitkä tauko MM-kisojen jälkeen.


Katso myös: Snooker kalenteri

Snooker live tulokset on helppo katsoa useammastakin tulospalvelua tarjoavasta sivustosta. Snooker live seuranta on helpointa kansainvälisen kattojärjestön, World Snookerin sivuilla, mutta piste pisteeltä-seuraamisen sijaan mukavampi on totta kai katsoa ottelut suorina lähetyksinä!

Ennen kaikkea suurimmat turnaukset on mukava seurata vedonlyöntisivustojen live snooker stream-lähetyksinä. Näet pelin ja usein siihen kuuluu myös selostus. Samalla saat live seurannan käyttöösi ja voit lyödä myös vetoa, mikäli niin haluat.

Triple Crown -turnaukset

(UK Championship, Snooker MM-kisat, The Masters)

Snookerin kolme suurinta turnausta, niin sanotut Triple Crown -turnaukset ovat UK Championship, The Masters ja snookerin MM-kisat. Snookerin UK Championship pelataan aina kalenterivuoden lopulla marras-joulukuussa. Masters pelataan tammikuussa ja MM-kisat päättävät aina kilpailukauden toukokuun alussa!

Snookerin MM-kisat


Snookerin MM-kisat, tunnetaaan myös nimellä Betfred World Snooker Championship, on snookerkauden suurimpia tapahtumia ja yksi koko urheiluvuoden kohokohdista. Turnaus on pelattu vuosittain aina vuodesta 1927 alkaen ja viimeiset 45-vuotta MM-kulta on ratkaistu jo kerta samalla peliareenalla Sheffieldin Crucible-teatterissa.

Kutsuturnaukset


Kutsuturnauksissa nimensä mukaisesti tietyt pelaajat kutsutaan pelaamaan. Vuosittain kutsuturnauksia järjestetään reilu kymmenen kappaletta ympäri maailman. Monesti kutsuturnausten rahapalkinnot voivat nousta lähes lähelle MM-kisojen palkintorahoja, kuten Masters-turnauksessa. Myös Champion of Champions -turnauksessa sekä muutamissa Kiinan kutsuturnauksissa palkintorahat ovat suuret.

Ranking-turnaukset


Snookerin ranking turnauksia järjestetään n. 10 turnausta vuosittain, mutta määrä on kasvanut vuosittain. Turnauksista pelaajat keräävät ranking-pisteitä. Snookerissa kunkin pelaajan pisteet lasketaan kahden peräkkäisen kauden ajalta voimassaolevaan ranking-listaukseen. Pisteitä saa sitä enemmän, mitä pidemmälle turnauksissa etenee, eli mitä enemmän tienaa turnauksesta rahaa.

Suurin ja arvostetuin ranking-turnaus on UK Championship. Kyseinen turnaus on myös koko snookerin mittakaavassa arvostetuin heti MM-kisojen jälkeen.

Euro/Asia Tour


Pienempiä ammattilaisturnauksia järjestetään Euroopassa ja Aasiassa. Kyseisissä turnauksissa on usein mukana nimettömämpiä ja ranking-sijoitukseltaan heikompia pelaajia. Myös rahapalkinnot ovat selvästi pienempiä.

Turnauksia järjestetään Euroopassa mm. Bulgariassa, Gibraltarilla, Latviassa ja Puolassa. Aasiassa turnauksia voi olla eri puolilla Kiinaa tai esimerkiksi Thaimassa.

Snooker - tulokset


Snookerin MM-kisat päättyi Mark Selbyn juhliin. Neljännen maailmanmestaruuden voittanut Selby oli finaalissa Shaun Murphya parempi lukemin 18-15. Voit katsoa kaikki MM-turnauksen tulokset alta.Televisiointi - live snooker Eurosport


Snookerin TV-oikeudet ovat pitkällä sopimuksella urheilukanava Eurosportin hallussa. Eurosport on Euroopan suurin kaapeli- ja satelliittitelevisiokanava, jonka valikoimiin kuuluu kahden televisiokanavan lisäksi myös suoratoistopalvelu Eurosport Player. Live tv snooker on yksi Eurosportin tarjonnan kulmakivistä.

Televisiokanavien tai Eurosport Playerin kautta on tarjolla suurin osa turnauksista suorina lähetyksinä. Suomessa myös samaan Discovery Communications-konserniin kuuluva maksuton televisiokanava Kutonen on näyttänyt isojen snookerturnausten otteluita suorina lähetyksinä.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!

Usein kysytyt kysymykset / FAQ


+1. Mistä löydän live snooker tulokset?

Snookertuloksia voit selailla useammaltakin tulospalvelua tarjoavalta sivustolta. Kattavasti kaikkien turnausten tulokset löydät vaikkapa snookerin kattojärjestön WST:n sivuilta https://livescores.worldsnookerdata.com/.

+3. Voinko lyödä vetoa snookerin live stream otteluista?

Ehdottomastai! Kaikki sivustot jotka snooker live stream lähetyksiä sivustoillaan näyttävät, tarjoavat myös mahdollisuuden lyödä otteluista vetoa joko ennen matsin tai live-vedonlyönissä.

+4. Kuinka snooker live streamit toimivat?

Nähdäksesi snooker-otteluita suorana vedonlyöntisivustoilla, tulee sinun ainoastaan kirjautua sisään pelitilillesi ja klikata live stream lähetys auki. Mitään lisäohjelmien asennusta ei vaadita ja lähetykset näkyvät kätevästi suoraan selaimessa.