Jääkiekko live stream

Jääkiekkoa on nykyään helppoa katsoa netissä. Live stream -lähetykset löytyy jo useammalta sivustolta laillisesti.
Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja myös Suomi jääkiekkoon löytyy paljon live stream -lähetyksiä. Täältä löydät kaikki parhaat ja lailliset TV-lähetys tiedot sekä jääkiekko streamit.


Jääkiekko Live Stream - Parhaat sivustot


Tällä hetkellä parhaat jääkiekko streamit tarjoaa Yle ja ViaPlay. Jatkuvasti päivittyvät livetulokset myös helpottavat jääkiekon seuraamista ja ennen kaikkea vedonlyöntiä.Jääkiekon MM-kisat


Jääkiekon MM-kisat on jokavuotinen tapahtuma, joka herättää aina Suomessa paljon kiinnostusta. Kaikkien jääkiekon MM-kisojen ottelut voi katsoa myös suorana ja ilmaiseksi netissä, täysin laillisesti.

Löydät lisäohjeet erilliseltä sivultamme ja näet mistä näkee jääkiekon MM-kisat 2023 suorana.

Live jääkiekko: Liiga live stream


Tällä hetkellä Liigan otteluita ei ikävä kyllä voi katsoa laillisesti netin live stream -lähetyksillä. Laittomia live stream -lähetyksiä Liigaan saattaa jostain löytyä, mutta niitä emme suosittele käyttämään. TV-oikeudet Liigaan on tällä hetkellä C Morella. Liiga live stream toimii siis Cmoren kanavapaketin ostajille.

Live jääkiekko: NHL


Monet vedonlyöntisivustot näyttävät myös NHL:n ottelut live stream -palveluissaan. Ikävä kyllä tällä hetkellä ne on kuitenkin geoblokattu suomalaisilta katsojilta, sillä NHL:n tv-oikeudet on yksin Viasatilla ja Viaplay-palvelulla. Voit kuitenkin kiertää rajoitukset laillisesti VPN:n avulla. Suosittelemme ExpressVPN -palvelua, johon saat kauttamme huipputarjouksen: 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus. Klikkaa linkkiä ja tutustu!

Tällä hetkellä esimerkiksi NHL:n katselu kätevästi on televisio-oikeuksien takia Suomessa mahdollista Viasatilla. Lisäksi YLE on hankinnut oikeuksia NHL-otteluihin. Hankkimat oikeudet kattavat 25 NHL-ottelua ja Stanley Cup -finaalit kausilla 2021–2022 ja 2022–2023, Yle kertoo nettisivuillaan.


Live jääkiekko: KHL


KHL:ää ei Suomessa pysty katsomaan televisiosta muuta kuin maksullisten kanavapakettin kautta, katso asiasta yllä. Discovery Finland on hankkinut jääkiekon KHL:n mediaoikeudet, mukaan lukien Jokerien ottelut.

Live jääkiekko: SHL


Ruotsin korkeimmalta sarjatasolta suomenkielisellä selostuksella esittää C More, pääselostajana Teppo Laaksonen

Live jääkiekko: CHL


Jääkiekon Mestarien liiga eli CHL näkyy Suomessa C Moren kanavilla sekä C Moren suoratoistopalvelussa

Live jääkiekko - netissä ilmaiseksi


Kannattaa kokeilla eri palveluita, sillä ne kehittyvät jatkuvasti. Live jääkiekko on nähtävissä ilmaiseksi netissä monilla eri sivustoilla. Jokainen erillinen ilmainen jääkiekko stream on Suomessa todella suosittu, joten vedonlyöntisivustot ostavat koko ajan lisää oikeuksia jääkiekon lähetyksiin. Live stream jääkiekko yleistyy kokoajan ja netti mahdollistaa jääkiekon katsomisen yhä useammalle tulevaisuudessa.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!