Serie B: Parma - Venezia

La 03.02.2024 | 15.00 | SERIE B | PARMA - VENEZIA

Kohde sulkeutuu: 03.02.2024 15:00


Isännät matkalla kohti Serie A:ta!


Parma on ollut koko kuluvan kauden Serie B:n paras joukkue, sen todistaa myös sarjataulukko, jossa isännät keikkuvat piikkipaikalla ja eroa toisena tulevaan Cremoneseen on neljä pistettä. Parman suurimpana syömähampaana on tällä kaudella toiminut joukkueen loistava hyökkäyspelaaminen, sillä isännät ovat 22 pelaamassaan ottelussa iskeneet 41 maalia ja se on sarjassa eniten. Joukkueen paras maalintekijä on 25-vuotias romanialaishyökkääjä Dennis Man, joka on iskenyt yhdeksän häkkiä.

Edellisellä kierroksella Parma kompasteli vieraskentällä Modenaa vastaan ja tuloksena oli nolo 3-0 tappio. Vaikka Parma olikin ottelussa aavistuksen pelillisesti edellä, ei joukkue pystynyt maalipaikkojaan hyödyntämään ja tähän kun lisätään Modenan tehokkuus, niin resepti katastrofille olikin valmis. Modenan tehokkuudesta kertoo jotain se, että joukkue loi maaliodottamaa ottelussa 0.62 maalin verran, mutta iski silti pallon kolmesti Parman verkkoon.Venezialla aihetta huolestumiseen!Venezia taisteli pitkään jopa koko sarjan voitosta, mutta edelliset viikot ovat luoneet tummia pilviä jopa suoran nousun tavoitteelle. Venezia on onnistunut edellisestä seitsemästä sarjapelistään voittamaan vain kaksi ja tämä tahti ei kärkikahinoissa riitä millään. Venezia onkin valahtanut sarjataulukossa jo kolmanneksi ja kun vain kaksi parasta nousee suoraan, alkaa kanaalikaupungin pelureilla painetila kasvamaan.

Edellisellä kierroksella Venezia sai väännettyä kotonaan elintärkeän voiton, kun se kaatoi kotonaan Ternanan 1-0. Pitkään ottelussa mentiin maalittomissa lukemissa, kunnes Venezian Gianluca Busio iski pallon maaliverkkoon ottelun loppuhetkillä. Huuhkaja-kärki Joel Pohjanpalo oli ottelussa totutusti avauksessa ja pelasi 74 minuttia.Isännät vahvoilla.


Parmalla on tässä ottelussa loistava mahdollisuus iskeä melkoinen tyrmäysisku Venezian kasvoille kun koko sarjan voittoa mietitään. Mikäli isännät ottelun onnistuvat voittamaan, kasvaa joukkueiden välinen ero jo seitsemään pisteeseen. Parma on meidän kirjoissamme matsissa suosikki, sillä niin paljon vakuuttavampaa on isäntien tekeminen ollut. Venezia on kolmesta edellisestä vierasmatsistaan saanut kasaan vain yhden tasuripisteen, eikä näissä peleissä nähty taso tule riittämään Parmaa vastaan. Isännät eivät ole tällä kaudella vielä peliäkään kotonaan hävinneet, emmekä usko niin käyvän nytkään. Kotijoukkueen voitosta tarjoiltava kakkosen kerroin lähtee lapulle.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Parma @2.05

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.97

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan