MLB Live Stream - Lähetykset netissä

Maailman kovin baseball-sarja MLB (Major League Baseball) on yksi vedonlyönnin kannalta mielenkiintoisimmista sarjoista. Kesäisin, kun muut lajit ovat tauolla, baseballiin onkin mukava lyödä vedot sisään.


Mistä näkee MLB pelit netissä? Iltaisin ja öisin otteluita sekä vetojensa toteutumista voi jännittää useammalla vedonlyöntisivustolla myös MLB live stream -lähetysten avulla. MLB live stream lähetykset ovat siitä hyviä, että niihin kuuluu usein mukaan myös englanninkielinen selostus.

Parhaat sivustot MLB:n lähetyksiin


MLB live: ViaPlay


ViaPlay tarjoaa todella laajan kattauksen MLB-lähetyksiä läpi kauden.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!