La Liga Live Stream

Näet La Liga -pelit ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä kaudella 2020-21! Lue ohjeet alta ja katso kaikki ottelut ilman jatkuvia kuukausimaksuja.
Haluatko nähdä kauden 2020-2021 Espanjan Liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti eri vedonlyöntisivustojen live stream-palveluiden avulla. Useampi sivusto tarjoaa suorat La Liga lähetykset netissä, mitkä saat näkyviin helposti. Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä jollekin sivustoista ja tehdä yksi ainoa talletus pelitilillesi ja näet kaikki kauden ottelut.

Pelien katsominen ei edellytä rahapelaamista seuraavilla sivustoilla. Katsot ottelut turvallisesti, laillisesti ja ilman jatkuvia kuukausimaksuja.


EuroSport


EuroSport näyttää La Liga live stream ottelut suorana netissä. Lähetykset toimivat erinomaisesti myös mobiilissa.  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, Ålandsbankin, Handelsbankenin, POP Pankki, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Mikä on La Liga?


Liga Nacional de Futbol Profesional eli Liga de Futbol Profesional, joka kulkee lyhenteellä LFP tunnetaan paremmin nimellä La Liga. LFP on espanjalainen urheiluyhdistys, joka vastaa maan ammattilaisjalkapallosarjojen markkinnoinnista ja järjestelyistä.

La Liga tunnetaan kahdesta sarjatasosta Primera Divisionista ja Segunda Divisionista. Pääsarja Primeran otteluita seuraa keskimäärin noin 4,3 miljoonaa espanjalaista per ottelukierros. La Ligan tunnettavuus on Suomessa myös huippuluokkaa. Ylivoimaisesti suosituimmat ja seuratuimmat joukkueet myös Suomessa ovat Barcelona ja Real Madrid.

Real Madrid ja FC Barcelona ovat myös taloudellisesti kaksi hallitsevaa johtajaa Espanjan La Ligassa, kuten myös Mestarien Liigassa, missä joukkueet ovat nostelleet pokaalia monen monta kertaa.

La Liga Live - Huomioithan ottelusiirrot!


On hyvin tavanomaista, että La Ligassa otteluita siirretään televisiointi-oikeuksien johdosta päivällä tai kahdella. Esimerkiksi Aasian markkinat ovat niin suuret, että seuratuimmat kohtaamiset kuten FC Barcelona -Real Madrid, Atletico Madrid - Real Madrid ottelut elävät kauden mittaan hyvin paljon otteluohjelmassa. Viralliset ottelupäivät usein varmistetaan vasta muutama päivä ennen kamppailua.

Löydät FC Barcelonan virallisen otteluohjelman täältä ->-> sekä Real Madridin otteluohjelman täältä ->->

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!