El Clasico live stream

El Clásico eli Barcelonan ja Real Madridin välinen kohtaaminen pelataan vuosittain useampaan kertaan. Lue ohjeet, kuinka katsot El Clásico live stream -lähetyksen netissä.

Jalkapallohistorian 285. El Clasico -ottelu pelataan sunnuntaina 19. maaliskuuta 2023. Tällä kertaa ottelu pelataan Barcelonan kotiotteluna Camp Noulla. Barca näyttää karkaavan mestaruuteen, mutta onko tähän vielä Realilla sanansa sanottavana?

Tältä sivulta löydät ohjeet siihen, kuinka näet seuraavan El Clasicon suorana netissä.

MatchTV:n kautta VPN:llä


Maailmassa on tahoja, jotka näyttävät myös huipputapahtumia, kuten El Clasicon, ilmaiseksi. Ongelma on se, että nämä on suunnattu vain tietyn maan tai maiden asukkaille, joihin Suomi ei lähes koskaan kuulu. Tämän voi kuitenkin helposti ja laillisesti kiertää käyttämällä VPN:ää.

VPN eli Virtual Private Network tarkoittaa, että vaihdat virtuaalista sijaintiasi: vaikka pysyisit Suomessa, vain muutamalla klikkauksella voit vaihtaa virtuaalisijaintisi valitsemaasi maahan, jolloin sivusto luulee, että olet siellä. VPN maksaa vain muutamia euroja kuussa, ja näet sen avulla esimerkiksi Mestarien liigan, NFL:n, El Clasicon ja paljon muuta!

Meidän suosituksemme on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!

Näin katsot El Clasicon ja muut huipputapahtumat netissä puoli-ilmaiseksi


Hanki ExpressVPN tästä >>

C More


C More näyttää kaikki La Ligan ottelut ja samalla myös El Clasicot suorina lähetyksinä.


El Clasico viimeisimmät tulokset


El Clasicot ovat olleet viime vuosina tasaisia, kuten koko historiansa ajan. Viime kohtaamisissa Barca on ollut kuitenkin niskan päällä. Viimeksi Blaugrana voitti maaliskuun alussa Copa del Reyn välierien ensimmäisen osaottelun, vaikka oli selkeä altavastaaja peliin.

2.3.2022 Real Madrid - Barcelona 0-1
15.1.2023 Real Madrid - Barcelona 1-3
16.10.2022 Real Madrid - Barcelona 3-1
24.7.2022 Real Madrid - Barcelona 0-1
20.3.2022 Real Madrid - Barcelona 0-4
12.1.2022 Barcelona - Real Madrid 2-3 ja.
24.10.2021 Barcelona - Real Madrid 1-2
10.4.2021 Real Madrid - Barcelona 2-1
24.10.2020 Barcelona - Real Madrid 1-3
1.3.2020 Real Madrid - Barcelona 2-0
18.12.2019 Barcelona - Real Madrid 0-0
02.3.2019 Real Madrid - Barcelona 0-1El Clasico - Historiaa


Ensimmäinen Classico pelattiin jo kaudella 1901-1902. Kohtaaminen tapahtui Espanjan Cupin välierässä ja ottelu päättyi Barcelonan 1-2 voittoon, kun taas ensimmäinen pääsarjassa pelattu kamppailu tapahtui kaudella 1928-1929 ja se päättyi Barcelonan voittoon numeroin 0-1. Historian saatossa joukkueet ovat kohdanneet kaikki kilpailut mukaanlukien yhteensä 279 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 101, tasapelejä on 62 ja Barcelona on voittanut 115. Jo näistä lukemista voidaan päätellä kuinka tasaisesta otteluparista on kyse.

Kilpailullisissa otteluissa Barcelonan suurin voitto Real Madridista on vuodelta 1950 numeroin 7-2. Real Madridin vastaava on vuodelta 1943 numeroin 11-1. Real Madridin kolme parasta maalintekijää Classicoissa ovat Alfredo Di Stefano (18), Cristiano Ronaldo (18) ja Raúl (15).

Barcelonan vastaavat ovat Lionel Messi (26), Cesar (14) ja Luiz Suarez (11). Nykypelureista Real Madridilla ei ole kovinkaan monen maalin miehiä Clasicoissa.

Historian aikana pelaajakaupat joukkueiden välillä ovat harvinaisia, varsinkin nykyisin. Yhteensä 20 pelaajaa on edustanut urallaan molempia joukkueita. Tunnetuin siirtosaaga on varmastikkin Luis Figon siirto Barcelonasta Real Madridiin vuonna 2000.

Siirto kuohutti tunteita Barcelonan faneissa ja Figo saikin tuntea sen nahoissaan vierailuissa Camp Noulla, Figoa kohti lentäneiden tavaroiden joukossa oli viskipullo, veitsi ja tietysti se tunnetuin, eli sian pää. Viimeisin näiden joukkueiden välinen siirto tapahtui vuonna 2007 kun Javier Saviola siirtyi Barcelonasta Real Madridiin.

Vuosien varrella Classicot ovat jalkapallolisien hienouksien lisäksi sisältänyt paljon rumia otteita ja kahakoita, tilanne kärjistyi varsinkin silloin kun Jose Mourinho tuli Real Madridin valmentajaksi. Portugalilainen painosti pelaajiaan vaikuttamaan tuomarin päätökseen piirittämällä tämän. Nähtiinpä Jose-sedän toimesta myös surullisenkuuluisa silmänkaivelu jonka kohteeksi joutui silloinen Barcelonan apuvalmentaja Tito Villanova.VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!