Kuinka katsoa Valioliigaa 2022-23 suorana netissä

Lue ohjeet Valioliiga live lähetyksiin alta. Viaplay näyttää kauden 2021-22 ottelut suorina lähetyksinä, mutta voit katsoa myös ExpressVPN avulla kaikki ottelut.


Katso Valioliiga ottelut suorana ilmaiseksi


Valioliiga 2021-22 pyörähtää käyntiin jälleen elokuussa. Valioliigan TV-oikeudet ovat Suomessa Viasatin hallussa, joka näyttää sekä TV-kanavillaan että netin Viaplay-palvelussa valtavan määrän jalkapalloa eri Euroopan suursarjoista.

Näet kaiken Viaplayn urheilusisällön, mukaanlukien Valioliigan ja paljon muuta urheilua Viaplay Sport-paketilla. Vaihtoehtoisesti voit lukea alta keinosta, millä pystyt katsomaan nyrkkeilyä netissä reilusti edullisemmin.

Katso Valioliigaa - ExpressVPN Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa valioliiga-otteluiden oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita valioliiga-otteluille. Pääset näin katsomaan valioliigaa lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

  • 1 kuukausi - 11,04€ / kk
  • 6 kuukautta - 8,52€ / kk
  • 15 kuukautta - 5,69€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

NBC Sports

  1. Hae täältä Express VPN


  2. Yhdistä U.S serveriin
  3. Mene -> www.nbcsports.com/live
  4. Lisää USA:n Zip-koodi täältä
  5. Nauti peleistä!

Uudet vedonlyöntisivustot Valioliigaan


Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Koodi

Pelaa

Posido200% bonus 200€ asti5x (T+B)Ei tarvitaPelaa nyt
2.TonyBet100% / 100€ ilmaisveto5x talletusEi tarvitaPelaa nyt
3.Mobilebet2x10€ kierrätysvapaa ilmaisveto0xEi tarvitaPelaa nyt


Parhaat urheilun live streamit
VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!