Ligue 1 Live Stream

Lue ohjeet kuinka pääset seuraamaan Ranskan jalkapalloliigaa Ligue 1:stä netin live stream -lähetyksien kautta ilmaiseksi.

Haluatko nähdä kauden Ranskan liigaa suorana ja ilmaiseksi netissä? Se onnistuu helposti vedonlyöntisivustojen live stream -lähetyksinä. Tässä artikkelisssa kerromme kuinka se tapahtuu.

EuroSport: ykkösvaihtoehto katsoa Ligue 1 otteluita netissä


EuroSport näyttää kaikki Ranskan liigan ottelut suorina lähetyksinä. Näet kaikki ottelut koko kauden ajan.  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia, POP Pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Suomi ja Ligue 1 -televisiointi


Ranskan Ligue 1:stä et näe Suomen TV-kanavilla.

Katso alta Ligue 1:n viime kauden parhaita paloja!

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!