Golf live stream - Katso turnaukset suorana

Katso Golfin major-turnaukset sekä muut huippu-turnaukset suorina lähetyksinä!


Katso Golfia suorana netissä


Viaplay näyttää runsaasti Golfin huipputurnauksia suorina lähetyksinä jälleen vuonna 2019. Näet sekä miesten että naisten turnauksia ympäri maailman. Tarjolla on mm. kahdeksan eri major turnausta, eurooppa touria, ryder cupia ja paljon muuta!

Viaplay Sport


Viaplay Sport paketista maksat 29,90€/kk ja näet reilusti huippu-urheilua. Näet kaiken urheilun, sekä myös kaikki ohjelmistossa olevat TV-sarjat. Päivittämällä 34,90€/kk maksavaan Total-pakettiin, näet lisäksi kaikki Viaplayn elokuvat. Viaplayn Golf-tarjontaan kuuluu seuraavat turnaukset:

  • European tour
  • LPGA Tour
  • Ryder Cup
  • WGC
  • 8 major-turnausta

Golfin lisäksi näet mm. NHL ja KHL-jääkiekkoa, Valioliigaa, Mestarien Liigaa, La Ligaa, UFC:tä, NFL:ää ja paljon muuta!

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!