Darts Live Stream -lähetykset netissä

Darts on suosittu pubilaji, mutta nykyisin myös äärimmäisen suosittu penkkiurheilulaji. Dartsin live stream -lähetyksiä tarjoaa useat vedonlyöntisivustot suorana netissä!

Live Stream: Dartsin MM-kisat


Darts on siitä mielenkiintoinen laji, että vuosittain siinä järjestetään kahdet eri MM-kisat. Vuonna 1992 tapahtui eriytyminen, missä BDO (British Darts Organization) hajosi kahteen eri siipeen. Vanha BDO jäi toimimaan, mutta rinnalle syntyi uusi järjestö WDC (World Darts Council).

Kumpikin järjestö pitää kerran vuodessa omat MM-kisat, joten jännittävällä tavalla vuosittain pelataan kahdet eri MM-tason ottelut, joissa kohtaavat eri pelaajat.

Näiltä sivustoilta näet Dartsin MM-kisat livenä


Suomessa Darts MM-kisat näkyvät muun muassa Viaplayn kautta, mutta monella vedonlyöntisivustolla näet kilpailut ilmaiseksi live streamien kautta.

Darts live stream: EuroSport


Eurosport näyttää sivustollaan valtavan määrän urheilua.

Dartsin lisäksi Eurosport näyttää myös paljon muuta urheilua, minkä saat pakettiisi samalla hinnalla.

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!