Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

31Bet

Päivitetty viimeksi: 26.2.2024 klo 15.01
31Bet tarjoaa rutkasti pelattavaa
31Bet on mielenkiintoinen uusi tuttavuus
 • Suomenkielinen käännös
 • Iso pelivalikoima
 • Verovapaat voitot
  31Bet on mielenkiintoinen uusi tuttavuus
  • Suomenkielinen käännös
  • Iso pelivalikoima
  • Verovapaat voitot
   Ei bonusta
   Pelaa
   Hyvää
   • Suomenkielinen käännös
   • Iso pelivalikoima
   • Verovapaat voitot
   Huonoa
   • Ei bonuksia suomalaisille!
   • Vaatimattomat kertoimet
   Bonustiedot
   Bonus:Ei bonusta
   Kierrätys:
   Minimitalletus:10
   Cashback:
   Koodi:
   Minimikerroin:
   Ominaisuudet
   Verovapaa:
   Lokalisoitu:
   Livelähetykset:
   Kotiutuksen kesto:0-24h
   Pay n Play:
   Bet builder:
   Tiedot
   Nimi:31Bet
   Lisenssi:MGA
   URL:www.31bet.com
   Perustettu:2022
   Email:[email protected]
   Operaattori:Onyxion Malta Limited
   Arvosanamme
   Bonukset ja kampanjat:
   Käyttö ja interface:
   Pelivalikoima:
   Asiakaspalvelu ja lokalisointi:
   Maksutavat:
   Yleisnäkemys:
   Kehitimme tavan arvioida vedonvälittäjiä monista näkökulmista. 5 tähden arviointijärjestelmämme avulla näet tärkeimmät parametrit ja teet nopeasti päätöksen, missä lyödä vetoa.

   31Bet Arvostelu

   31Bet Vedonlyönti

   31Bet on vuonna 2022 avattu vedonlyöntisivusto ja nettikasino operaattorilta nimeltä Onyxion Malta. Kuten firman nimestä voi päätellä, kyseessä on MGA-lisenssillä toimiva sivu, jolta saadut voitot ovat siten verovapaita! Tämä on myös putkan ainoa pelihuone.

   Vedonlyönti.com käy arvostelussa läpi sivuston toiminnan muun muassa bonusten, rahaliikenteen, pelivalikoiman ja muiden asioiden kannalta.

   31Bet bonus vedonlyöntiin

   31Bet mainostaa isoa tervetulobonusta englanninkielisissä bannereissaan, joihin moni on voinut netissä törmätä.

   Lopputulos on kuitenkin suomalaispelaajalle pienimuotoinen tyrmistys, sillä sivusto ei tarjoa ehtojensa mukaan lainkaan bonuksia suomalaisille. Asiakaspalvelu varmistaa saman tiedon, bonuksia ei tällä hetkellä tipu.

   Kertoimet ja kohteet

   31Bet käyttää omaa uniikkia vedonlyöntialustaansa, johon emme ole koskaan törmänneet muilla sivustoilla. Usein tämä voi olla pelaajan kannalta hyvä asia: mitä enemmän kilpailua, sitä enemmän valinnanvaraa. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, ettei 31Betin tarjonta yllä kovin korkealle. Kertoimet ovat kautta linjan melko huonoja, jääden kilpailijoista jälkeen useammalla prosenttiyksiköllä.

   Mitä tulee kohteisiin, siinäkin tarjonnan parantamisessa olisi tekemistä. Lajeja ja kilpailuja kyllä löytyy, mutta yhtään harvinaisempia kohteita on turha etsiä. Samat heikkoudet huomaa esimerkiksi jääkiekon vetotyyppejä katsoessa, sillä muun muassa kaikki maalintekijävedot loistavat poissaolollaan.

   31Bet mobiili

   31Bet ei tarjoa erillistä mobiilisovellusta, vaan sen sijaan käytössä on mobiiliselaimeen räätälöity versio. Mobiilikäytössäkään ei sivustossa ole sen enempää valittamista, vaan homma toimii hyvin. Mobiiliversio pitää sisällään kaikki samat ominaisuudet kuin tietokoneen työpöytäversio, puhuttiin sitten rahaliikenteestä tai eri pelimuodoista.

   31Bet kokemuksia

   31Bet olisi ihan mielenkiintoinen uusi tuttavuus vedonlyöntisivustojen joukkoon, sillä MGA-bookereita ei ole koskaan liikaa. Emme kuitenkaan pääse aivan yli siitä, että sivusto ei suomalaisille tarjoa bonuksia! Emme saaneet tähän sivustolta minkänälaista selitystä, mutta toivoa sopii, että tulevaisuudessa firma tulisi järkiinsä asian suhteen.

   Muuten sivusto on kohtuullinen kokemus. Tarjonta jää kuitenkin korkeintaan keskiverroksi johtuen hieman heikosta kerroin- ja kohdepuolesta.

   31Bet vedonlyönti
   31Bet bonukset

   Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

   31Bet tarjoaa rahansiirtoihin useita vaihtoehtoja, muun muassa Zimpler, Visa ja MasterCard, Google Pay, Skrill ja Neteller sekä paysafecard. Minimitalletus ja minimikotiutus ovat 10€, ja nostot kerrotaan hyväksyttävän kiitettävästi vuorokauden kuluessa. MGA-lisenssin ansiosta käytössä ovat myös verovapaat voitot.

   Asiakaspalvelua on tarjolla livechatissa ja sähköpostitse osoitteella [email protected], ei kuitenkaan suomeksi. Myöskään aukioloaikoja emme löytäneet.

   Yleistä tietoa yhtiöstä

   Onyxion Malta on uusi operaattori, jonka hallinnasta emme löytäneet yhtäkään muuta pelisivustoa. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että kyseessä olisi epäluotettava toimija. Luotettauudesta ei pelikokemus varmasti jää tämän MGA-firman sivuilla kiinni.

   31Bet arvostelu - plussat & miinukset

   31Bet ei ole surkea tekele, mutta löydämme parempiakin pelipaikkoja suomalaiselle. Tämä johtuu pääosin siitä, että suomalaiset on rajattu bonuksien ulkopuolelle.

   Keskustelualue vedonlyöjille: kommentit, kysymykset ja valitukset
   Alue missä pelaajat voivat jakaa kokemuksiaan peliyhtiöistä

   ✔️Mikäli sinua kiinnostaa kertoa omista pelikokemuksistasi, voit kilkata "Paina tästä jakaaksesi arvostelun" -välilehteä ja jättää arvostelun. Kerro, mistä pelifirmasta on kyse ja millaisia kokemuksia sinulla on ollut, oli sitten kysymys bonuksista, kotiutuksista tai vaikka vain käyttöjärjestelmästä tai pelitarjonnasta.

   ✔️Voit myös pyytää VL.comin tiimiä ottamaan yhteyttä pelisivustoon puolestasi. Klikkaa "Paina tästä ja tee valitus" -välilehteä ja kuvaile tapaus mahdollisimman tarkasti. Anna meille myös lupa lähettää ilmoituksesi ja sähköpostiosoitteesi ao. pelisivustolle. Sähköpostiosoitettasi ei sisällytetä näkyvään osioon.

   Emme voi luvata, että pyyntö johtaa tuloksiin. Pelitilisi tiedot pysyvät salassa. Teemme parhaamme auttaksesi asiassa, mutta on huomattava että emme toimi virallisena välittäjätahona.

   Liittykää rohkeasti mukaan jakamaan käytttökokemuksia sekä ottamaan osaan keskusteluun.
   Pelaajien arvostelut: 0