UFC Live Stream - Katso lähetykset netissä

Miten katsoa UFC ottelut suorana netissä? Lue ohjeet alta!

Katso UFC ottelut netissä


UFC:tä ei valitettavasti näy Suomessa televisiosta, joten katsojien on turvauduttava muihin vaihtoehtoihin. Suomessa ainoana UFC:n lähetysoikeudet omistaa Viasat. Voit katsoa UFC:tä esimerkiksi Viaplayn kautta, mutta kuukausimaksut kohoavat kohtuullisen suuriksi.

Alla esittelemme sinulle kuitenkin keinon, mistä maksat parhaimmassa tapauksessa n. 6€ kuukaudessa hyödyntämällä VPN-yhteyttä.

Näin katsot UFC ottelut suoranaExpressVPN - Virtual Private Network


UFC tapahtumia on pitkin vuotta ja myös suomalaisiakin ottelijoita nähdään kehässä, kuten Makwan Amirkhani. Voit katsoa suomalaisten ja muidenkin UFC-ottelut hyödyntämällä ExpressVPN palvelua.

VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa UFC-oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita UFC-otteluille. Pääset näin katsomaan UFC otteluita lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

  • 1 kuukausi - 11,04€ / kk
  • 6 kuukautta - 8,52€ / kk
  • 15 kuukautta - 5,69€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa UFC-otteluita?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa UFC otteluita ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita. Sinun tulee vain vaihtaa laitteen sijainti Yhdysvaltoihin, mennä kanavalle ja katsoa ottelut!

NBC Sports

  1. Hae täältä Express VPN


  2. Yhdistä U.S serveriin
  3. Mene -> www.nbcsports.com/live
  4. Lisää USA:n Zip-koodi täältä
  5. Nauti UFC otteluista!