Tennis Live Stream - Katso ottelut suorana

Tennis livelähetyksiä löytää nykyään netistä helposti. Tennis live streamejä löytyy monilta vedonlyöntisivustoilta ilmaiseksi.


Urheilun katsominen netissä on nykyään suosittua ja tennikseen löytyy hyvin runsaasti ilmaisia live stream -lähetyksiä.


Parhaat sivustot tenniksen live stream -lähetyksiin


TV -oikeudet

Eurosportilla on oikeudet Australian Openiin, Ranskan Avoimiin, US Openiin sekä Wimbledoniin Grand Slam kilpailuihin Suomessa. Lisäksi Eurosport näyttää tenniksen ATP Tourin osakilpailut. C More näyttää alkaen naisten WTA-turnauksen osakilpailuja Suomen liittymien omistajilleen.

Pelisivustot

Pelisivustot tarjoavat todella paljon live stream lähetyksiä eri urheilulajeihin. Tennislähetyksiä ja livevetomahdollisuuksia löytyy lähes jokaiseen turnaukseen. ATP, sekä WTA-turnauksia ja myös Grand Slam-turnausten otteluita näet suorina lähetyksinä.

Esimerkiksi Yhdysvaltain avointen-tennisturnauksen.

Nähdäksesi ottelulähetykset, tulee sinulla olla voimassa oleva pelitili. Jos sinulla ei ole vielä aktiivista pelitiliä, voit luoda sen ilmaiseksi suoraan ao. bookerin kautta.

Tämän jälkeen sinun tulee tehdä talletus pelitilillesi. Näet kaikki ohjelmiston livelähetykset, jos pelitililläsi on vähintään 0,01€ rahaa, eli yksi sentti!

Otteluiden näkeminen ei vaadi rahapelaamista, joten näet ottelut käytännössä ilmaiseksi.VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!